Na trailovych le *****v mam rovnaky nazor ako na tych automobilovych. Ked zaregistrujem ze ma niekto rychlejsi dobieha, tak nemam problem mu uhnut v nejakom bezpecnom mieste. Na druhu stranu na zaciatku vzdy pockam ked je niekto cudzi predomnou, nech mu nenarusam initmnu zonu, resp. sa mi osvedcilo aj niekde zastat kludne bokom chvilku ked som dobehol este nejake vacsie lemry ako ja, nech ich nestresujem obiehanim (ked maju co robit aby sa udrzali na biku) a v konecnom dosledku si to viac uzijem aj ja aj oni.
Lol ze roztrhnute od konarov a ty to chces reklamovat? akoze tiez k nam chodia vselijaky spekulanti ale co sa drobnosti ako rukavice navleky a podobne veci tyka tak zatial vedies touto hlaskou
Marinada ďakujem. misopetrovic, Ramon1 Ospravedlňujem sa. Iba som očakával väčšiu odolnosť materiálu keďže tretry tiež dostávajú rany od konárov a kameňov a nerozpadnú sa po roku.
11 októbra mi podla trackingu prišiel z číny balík na slovensko, doteraz ho nemám doručený, ako postupovať v takomto prípade? Písať rovno reklamáciu alebo sa dá kontaktovať niekto z pošty kto mi to tam v tom bordeli pohľadá?
podla trackingu si zisti kde to ostalo a zavolaj tam. Prip. zajdi na najblizsiu postu s ochotnym personalom. Vacsinou im to ukaze v systeme ze kto ho posledny skenoval a vedia priamo kontaktovat miesto kde to ostalo visiet a poziadat o doposlanie.
Pravdepodobne to skyslo niekde na tomasikovej, na colnici. Nebol to nahodou nejaky fejk? mozno skoncil v kontajneri smerujucom do spalovne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pinkbike.com/news/warners-pov-red-bull-foxhunt-2016.html
Prvý výjazd a už sú roztrhnuté od konárov.
https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/14952542_1586607704980427_6191692564073021440_n.mp4?efg=eyJybHIiOjgyMiwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoidjNfNDI2X2NyZl8yM19tYWluXzMuMF9zZCJ9&rl=822&vabr=457&oh=dc2ec6de177f051fca93c80ef0885512&oe=581F35C9
misopetrovic, Ramon1 Ospravedlňujem sa. Iba som očakával väčšiu odolnosť materiálu keďže tretry tiež dostávajú rany od konárov a kameňov a nerozpadnú sa po roku.
Ak dobre kukam su to neoprenove navleky, neopren je makky takze niet sa co cudovat ze sa lahko natrhne....
Inac ja osobne by som kaslal na navleky a kupil zimne tretry
Pravdepodobne to skyslo niekde na tomasikovej, na colnici. Nebol to nahodou nejaky fejk?