Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
iron.hide
Par poznamok k tvojmu probleme o tom, kto je vinny. Vsimol som si to uz predtym na b-f. Sorry, ale na tvoj vek sa mi tvoje nazory zdaju trochu naivne.
1. Chybu moze urobit aj jedna aj druha strana. V reale bude vinny ten o koho vinne rozhodne sud. Pokial jazdis sam tak v najlepsom pripade je to nerozhodne svedectvo 1 vs. 1. Ak ich je viac je to pre teba este horsie. Znaleckych posudkov moze byt tiez X a zaistovat stopy v lese asi nikto nebude. Takze sup kameru dopredu aj dozadu. Btw. mas ju aspon v aute?
2. poistenie zodpovednosti za sposobenu skodu s celkom slusnym krytim stoji 13Euro rocne, co nie je az tak vela.
A mozno ho dokonca uz aj mas v poisteni domacnosti a ani o tom nevies.
3. skor sa obavaj jazdy v meste, najma aby si nahodou ty nesposobil dopravnu nehodu (resp. nebol sudom urceny za vinnika), v ktorej sa rozmlati nejake auto, resp. aj jeho posadka.
Dublinboy - bandita , znie to lakavo ked stihnem tak by som sa rad pridal aj ja po robote,a ked nie cez vikend planujem vyjazd do MK, (ked nebude padat voda z neba)
iron.hide nepríde ti sprosté si o spolubajkeroch myslieť že jediné o čo im ide je ťa zrámovať a následne ešte krivo obviniť a vymáhať škodu? (áno trochu to zveličojem) ale k*rva sa uvedom!
Ale tu ide aj o moju skodu. Ja nie som moc silna osobnost, ani fyzicky ani psychicky, a pravdepodobne by som nevymohol vobec nic, takze sa nemusis obavat. Ja si myslim ze aj v pripade zrazky s autom by som nevymohol vobec nic, ani keby som bol plne v prave.
Niet kam. Ale uz by aj stacilo. Nezabudajme, ze flame tak trochu zacal Dublinboy. Vlastne ani nechapem preco. Asi aby nazbieral par pacikov alebo co. A pritom ako sam pisal, tak uz ma vek na to, aby si neporovnaval. Takze vsetci by sa mohli upokojit a nezasierat temu tymito zbytocnymi dotahovackami, ved vsetci radi bajkujeme a nikto hadam nepraje nikomu nic zle. Tym smerujem aj k tomu, ze to vyhrazanie sa, ze niekto niekoho zostreli na traile nie je zrovna dospele a urcite to do komunity nepatri. vukie sa tu svojho casu tiez vyhrazal, ze bajkerom na Kobyle strci papek do kolesa. Toto rozhodne nie je spravny smer. iron dufam zacne odteraz viac rozmyslat kym nieco napise a ostatni ho mozeme brat viac s rezervou kedze vieme, ze obcas pise extremistickejsim stylom. Pekny vecer vsetkym. A uz ma nezdrzujte. Chcem si kupit dalsi bajk a musim najst platobnu kartu. Uz ju hladam od vikendu.
Iba kratko zatial:
bude to pre verejnost, za jazdenie by sa nemalo platit, starat sa o to bude Filip Polc, zaplatilo to BSK,a realizovala po verejnom obstaravani RCB... Otvarat sa to bude, to dam sem vediet, este nie je stanoveny termin... Oplotene to bude z dovodu, aby sa to neposkodilo vandalmi....
Super, toto ma veľmi potešilo. Laco Findl, bude sa tam okrem pumptracku budovať aj niečo ďalšie v okolí, nejaké nové traily?
kolegovci sprejazdnili žľab v úseku za kamennou bránou kde sa napojíš na asfaltku a do lesa zase vbiehaš až pri studničke... tak kolegovci to tam boli prehrabať a že už je to komplet zjazdné žľabom popri ceste a netreba asfaltovať... (ešte som to nebol obzrieť..ale kedže obaja sú z modry a jazdia tam stále tak už ich ten asfalt omrzel
to len taká malá info pre tých čo obľubujú jazdenie v okolí homole
jumajazu:
Priamo na Zochovej chate zatial nic nebudeme budovat. Vyznacilo sa tam par cyklotras, napriklad na Cermakovu luku, ci k Hvezdarni.
Ale planujeme vyznacit hrebenovu cyklotrasu - Stefanikovu cyklomagistralu, ktora by pokracovala z Pezinskej baby, okolo Cmelka, Skalnatej na Cermakovu luku a dalej na Skalku, Sklenu hutu, popod Klokoc, Monrepos na Bukovu... Trnavsky kraj bude pokracovat az na Bradlo....
Zaroven vyznacime cyklotrasu z Kuchyne po zelenej turistickej znacke na Cermakovu luku...
A este je v plane nejake cyklotrasy v lese nad Pezinkom, to riesim s chalanmi z Pezinka...zatial len plan, ale mozna realizacia v buducom roku
misopetrovic, vďaka, okolo Homole jazdievam, ale ten žľab za kamennou bránou nepoznám, nemáš náhodou nejakú mapu, kde by to bolo označené?
V okolí Modry nejazdím moc dlho, tak to tu len postupne objavujem, ak viete poradiť zaujímavé trasy, aj neoficiálne/neznačené, rád ich vyskúšam.
človek týždeň programuje a fórum sleduje len okrajovo ... a po príchode sa mu chce grcať ... asi by som tento príspevok písať nemal ... ale niekto by vám mal povedať, keďže jezus je príliš slušný, že ste netolerantní ... a som rád, že vás v lese v podstate nestretávam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Par poznamok k tvojmu probleme o tom, kto je vinny. Vsimol som si to uz predtym na b-f. Sorry, ale na tvoj vek sa mi tvoje nazory zdaju trochu naivne.
1. Chybu moze urobit aj jedna aj druha strana. V reale bude vinny ten o koho vinne rozhodne sud. Pokial jazdis sam tak v najlepsom pripade je to nerozhodne svedectvo 1 vs. 1. Ak ich je viac je to pre teba este horsie. Znaleckych posudkov moze byt tiez X a zaistovat stopy v lese asi nikto nebude. Takze sup kameru dopredu aj dozadu. Btw. mas ju aspon v aute?
2. poistenie zodpovednosti za sposobenu skodu s celkom slusnym krytim stoji 13Euro rocne, co nie je az tak vela.
A mozno ho dokonca uz aj mas v poisteni domacnosti a ani o tom nevies.
3. skor sa obavaj jazdy v meste, najma aby si nahodou ty nesposobil dopravnu nehodu (resp. nebol sudom urceny za vinnika), v ktorej sa rozmlati nejake auto, resp. aj jeho posadka.
EDIT: opravené ešte že má astro menej pozornú chvíľku
Jezus: upraceš toto prosím do nejakej rozumnejšej témy?
bude to pre verejnost, za jazdenie by sa nemalo platit, starat sa o to bude Filip Polc, zaplatilo to BSK,a realizovala po verejnom obstaravani RCB... Otvarat sa to bude, to dam sem vediet, este nie je stanoveny termin... Oplotene to bude z dovodu, aby sa to neposkodilo vandalmi....
Super, toto ma veľmi potešilo. Laco Findl, bude sa tam okrem pumptracku budovať aj niečo ďalšie v okolí, nejaké nové traily?
to len taká malá info pre tých čo obľubujú jazdenie v okolí homole
Priamo na Zochovej chate zatial nic nebudeme budovat. Vyznacilo sa tam par cyklotras, napriklad na Cermakovu luku, ci k Hvezdarni.
Ale planujeme vyznacit hrebenovu cyklotrasu - Stefanikovu cyklomagistralu, ktora by pokracovala z Pezinskej baby, okolo Cmelka, Skalnatej na Cermakovu luku a dalej na Skalku, Sklenu hutu, popod Klokoc, Monrepos na Bukovu... Trnavsky kraj bude pokracovat az na Bradlo....
Zaroven vyznacime cyklotrasu z Kuchyne po zelenej turistickej znacke na Cermakovu luku...
A este je v plane nejake cyklotrasy v lese nad Pezinkom, to riesim s chalanmi z Pezinka...zatial len plan, ale mozna realizacia v buducom roku
V okolí Modry nejazdím moc dlho, tak to tu len postupne objavujem, ak viete poradiť zaujímavé trasy, aj neoficiálne/neznačené, rád ich vyskúšam.