Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
Akcia -15% FORCE Team Ultra Light MTB riadidlá, Ø-31.8 mm / 760 mm, karbón
108 €
-15%
MOC 149 €
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
-15% Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, strieborná
78,99 €
-15%
MOC 92,99 €
Výpredaj -23% Xpedo GFX Neo nášľapné/platformové pedále, čierna/modrá
89,99 €
-23%
MOC 124 €
savings Shimano SPD PD-EH500 nášľapné pedále, jednostranné, tmavá sivá
52,99 €
savings
MOC 90,99 €
savings Shimano PD-ES600 nášľapné pedále, jednostranné+zar. SM-SH51
57,99 €
savings
MOC 98,99 €
-39% XLC PD-S20 nášľapné/platformové pedále, strieborná/čierna, OEM
19,99 €
-39%
MOC 33 €
noted, potvrdene zatial v exceli. teleskopka a relativne "racionalny" rozpocet za to moze
Popravde troska sklamany ani nie z hmotnosti, na tu som si uz zvykol ze je to stale viac ako udava vyrobca... Skor ale zo sirky plaskov nakolko pri 27mm vnutornej sirke rafku maju iba nieco cez 57mm...
Takto upravený pedál má rovnaký ťah ako komplet SPD a pritom žiadny problém s vypínanim. Teda žiadne pady, žiadny strach z navypnuteho pedalu. Použiteľný v zime v lete, na ceste i MtB, do kostola i do krčmy?, na tretry i bežnú obuv. Jednochu lacné a rýchle ako sovietske hodinky?.
To su naozaj pedale, kde 1g pedalu stoji 1 evri? 😁
Mas vyskúšané? Jazdím na nich pár rokov a nič z toho čo píšeš neplatí. Ja v tom vidím hlavné výhody z oboch
Alebo je lepšie jazdiť so strachom či dokonca s pádmi o ktorých tu mnohí písali...
A dnesnu porciu medikamentov si uz uzil?
jachmel
Ďalší mudrlant, ktorý nevie a píše a ešte uráža
Takto upravený pedál má rovnaký ťah ako komplet SPD a pritom žiadny problém s vypínanim. Teda žiadne pady, žiadny strach z navypnuteho pedalu. Použiteľný v zime v lete, na ceste i MtB, do kostola i do krčmy?, na tretry i bežnú obuv. Jednochu lacné a rýchle ako sovietske hodinky?.
Teraz v zime sa mi často nabiju podrážky tretie snehom a pokiaľ to poriadne neodupem tak zahaknem iba predok kufra, zadok je navoľno,čiže ev podstate toto riešenie. Môžem smelo povedať nielen že to nemá taký ťah ako komplet ale je to na zabitie... To mi príde ako lyžovať na skialpoch s vypnutou pätou...
Vyskúšal si?
tiez sa mi tu obcas stane ze napisem skusenosti z realne pouzivania a horda uzivatelov ktori to ani nevyskusali ma ide presviedcat o tom ze trepem kraviny
otazne je potom ci sem pisat dake rady, typy z vlastnej skusenosti alebo to radsej nechat na miestnych teoretikov ktori vedia vsetko najlepsie