ale aj to ďalšie video z Moabu, čo sa objavuje v ľavo po skončení toho čo sem dával Laro22 to je už riadny terén Moab DHOtvoriť v novom oknethumb_up2thumb_down neviem či tu už náhodou nebolo, no je to fakt husté jazdenie
Prve dve videjka Superflow
ostatne sa este spracuvaju TRAILRIDE: SUPERFLOW #1Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down TRAILRIDE: SUPERFLOW #2Otvoriť v novom oknethumb_up2thumb_down
ako tak sledujem videa z Moabu, tak sa pomalý záčína stavať tento krásny kraj mojou vysnívanou bikerskou destináciou, jazdiť takéto parádne traily a mať vôkol seba takúto panorámu musí byť neskutočný zážitok, len neviem, či by som viac nefotil ako jazdil Porcupine Rim TrailOtvoriť v novom oknethumb_up8thumb_down
v Moabe som bol pred 10-timi rokmi a po bajkoch ani chyru ani slychu..... preslaveny bol najma trailami pre terenne dzipy..... zjavne objavili aj bajkery krasu toho regionu
šiel by som sa tam rád pozrieť, keby bola dobra partia, musí to byť zážitok na celý život, veď asi veľa Slovákov tam bajkovať nebolo, čo viem tak bobris spomínal, že mal to šťastie tíško závidím , no tých snov je viac, na to by človek poteboval aj 5 životov, alebo byť riadne za vodou aby si ich mohol všetky, alebo aspoň väčšinu splniť
posledne dve SUPERFLOW VIDEA
je to dlhy trail TRAILRIDE: SUPERFLOW #5Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down TRAILRIDE: SUPERFLOW #6Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
plus este bude bonusove video so vsetkych dobrych a vystrihnutych casti teste sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ostatne sa este spracuvaju
TRAILRIDE: SUPERFLOW #1Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
TRAILRIDE: SUPERFLOW #2Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Uz starsie ,ale stale nadcasove
TRAILRIDE: SUPERFLOW #3 Ambor CrashOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
este jedno kratke video z pred mesiaca, zatvaracka na Maline
TRAILRIDE: SUPERFLOW #4 Roman CrashOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
je to dlhy trail
TRAILRIDE: SUPERFLOW #5Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
TRAILRIDE: SUPERFLOW #6Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
plus este bude bonusove video so vsetkych dobrych a vystrihnutych casti
Ale všetky sú tu: http://www.trailforks.com/region/rychlebske-stezky