... tak len tak pre info. predajné ceny shimano komponentov na suncycle stránke sú v 90% prípadoch nižšie ako naše nákupné takže kludne to skladajte s tým rozpočtom a rátajte s cenami zo suncycle stránky
Ano je na predaj, velkost je 55cm, hmotnost bez pedalov s kosikmi tak ako ho vidis na fotke 7,54kg
akciova cena 4549€
Obcas sa chodim bicyklovat na cestakoch s jednym talianom, ked som sa ho pytal, preco nema talianske Bianchi ale nemecky bike (celkovo ma dva nemecke a jeden taiwansky) tak mi povedal, ze Bianchi je prilis predrazena znacka.
Ked som sa ho pytal, ktory bike ma z tych troch najradsej, tak povedal Cube, pretoze bol najlacnejsi.
Za taku cenu, vybava, kolesa, hmotnost, iba naznak aero, nuz to len naozaj potvrdzuje jeho slova.
Ale preco taliansky bike za take peniaze? Za usetrene peniaze si mozte kupit dovolenku v Taliansku (napriklad aj cyklisticku) alebo vela flias kvalitneho talianskeho vina.
Este raz a posledny krat opakujembianchi nieje pre cloveka co hlada hocico len nech je to lahke a v co najlepsej vybave, bianchi je pre ludi ktory maju v oblube tu znacku je jedno z skeho dovodu a chcu vyslovene bianchi
To mas to iste ako preco niekto kupuje apple vyrobky a niekto radsej xiaomi....
Stax lenze u shimana mame zarucene dodanie do 24hodin na veci co maju skladom to z matta zarucene nemame(ani uz mi tiez par krat dosla objednavka extremne rychlo....)
Este raz a posledny krat opakujembianchi nieje pre cloveka co hlada hocico len nech je to lahke a v co najlepsej vybave, bianchi je pre ludi ktory maju v oblube tu znacku je jedno z skeho dovodu a chcu vyslovene bianchi
Stax lenze u shimana mame zarucene dodanie do 24hodin na veci co maju skladom to z matta zarucene nemame(ani uz mi tiez par krat dosla objednavka extremne rychlo....)
Nesúhlasím s tým prirovnanim a už vôbec nie k telefonom.
Bianchi by som prirovnal k autám lancia, Fiat, alfa romeo a pozor ani ku Maserrati ani Ferrari.
Také auta a bike si kupujú iracionalni ľudia...to by vám povedal každý marketer.
Len pre upresnenie a tvoju info. Cyklobest je distributor Bianchi tu v ČR. T.j. nakupuje rámy a kompletné bicykle s dvojnásobnou maržou. Takže samozrejme si môže dovoliť predávať aj pod nákup nejakého malého kamenného obchodíku.
Bolo by IMHO celkom fajn aby to tu nejaký moderátor trochu premazal. Vlákno je momentálne totálne "OFF TOPIC!
Isheep zase prekrucas co som povedal ja nikde netvrdim ze on tomu nerozumie.
To ze on nieje cielova skupina na ten bicykel je hadam jasne... cielovou skupinou su proste ludia ktory chcu vyslovene tuto znacku, tak isto ako pri horakoch su ludia co si kupia vyslovene a len specialized alebo scott aj ked by za mensie peniaze u inej znacky mohli mat "to iste"....
Zbytocne sa nad tym pozastavujete a vyryvate proste su ludia co si to kupia prave koli znacke ako je to pri hocijakych vyrobkoch a to su ludia co su cielova skupina pre ten bajk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fakt nechápem, prečo kupujete inde a draho....
dnes odjazdenych 108km uz sa mozem venovat foru
akciova cena 4549€
Obcas sa chodim bicyklovat na cestakoch s jednym talianom, ked som sa ho pytal, preco nema talianske Bianchi ale nemecky bike (celkovo ma dva nemecke a jeden taiwansky) tak mi povedal, ze Bianchi je prilis predrazena znacka.
Ked som sa ho pytal, ktory bike ma z tych troch najradsej, tak povedal Cube, pretoze bol najlacnejsi.
Za taku cenu, vybava, kolesa, hmotnost, iba naznak aero, nuz to len naozaj potvrdzuje jeho slova.
Ale preco taliansky bike za take peniaze? Za usetrene peniaze si mozte kupit dovolenku v Taliansku (napriklad aj cyklisticku) alebo vela flias kvalitneho talianskeho vina.
Nesúhlasím s tým prirovnanim a už vôbec nie k telefonom.
Bianchi by som prirovnal k autám lancia, Fiat, alfa romeo a pozor ani ku Maserrati ani Ferrari.
Také auta a bike si kupujú iracionalni ľudia...to by vám povedal každý marketer.
Eventuálne či sú v prvej, druhej či večnej puberte.
http://www.cyklobest.cz/bianchi-oltre-xr-2-dura-ace-mix-2015
http://www.cyklobest.cz/silnicni-kola/bianchi-ultegra-infinito-cv-disc-di2-shimano-11sp-compact-2015
aby vam nezostal namiesto len ramu, trcat na sklade cely bajk.
http://www.cyklobest.cz/bianchi-oltre-xr-2-dura-ace-mix-2015
http://www.cyklobest.cz/silnicni-kola/bianchi-ultegra-infinito-cv-disc-di2-shimano-11sp-compact-2015
aby vam nezostal namiesto len ramu, trcat na sklade cely bajk.
Len pre upresnenie a tvoju info. Cyklobest je distributor Bianchi tu v ČR. T.j. nakupuje rámy a kompletné bicykle s dvojnásobnou maržou. Takže samozrejme si môže dovoliť predávať aj pod nákup nejakého malého kamenného obchodíku.
Bolo by IMHO celkom fajn aby to tu nejaký moderátor trochu premazal. Vlákno je momentálne totálne "OFF TOPIC!
To ze on nieje cielova skupina na ten bicykel je hadam jasne... cielovou skupinou su proste ludia ktory chcu vyslovene tuto znacku, tak isto ako pri horakoch su ludia co si kupia vyslovene a len specialized alebo scott aj ked by za mensie peniaze u inej znacky mohli mat "to iste"....
Zbytocne sa nad tym pozastavujete a vyryvate proste su ludia co si to kupia prave koli znacke ako je to pri hocijakych vyrobkoch a to su ludia co su cielova skupina pre ten bajk