Hlúposť, poznám troch čo sa zrakvili na tejto asfaltke a žiadneho čo by sa vykotil na lesnej ceste okolo Vajspetra ... tvrdiť si že asfaltka ktorá ťa vystrelí na 80kmph môže byť bezpečná je mierne darwinisticke ... Btw druhý rakvista v poradí zoťal svinku, ktorá na rozdiel od srnecky prežila, zvyšok príbehu rovnaký ...
Zla, zla a nebezpecna cesta. Cyklista je len obycajny chudacik, bezbranny voci opojeniu sa z adrenalinu pri vysokej rychlosti, prsty na riaditkach paralyzovane a neschopne presunu na brzdovu packu...
iron.hidecitim sa relativne ok dokazem aj chodit aj sediet, spravim drep aj sa predklonim, prijemne to nieje ale ostru bolest necitim. Od vcera vecera sa to dost zlepsilo..tak asi budem debil a risknem to bez RTG
Akoze teoreticky menej znamy teren by mohol znamenat vyssiu opatrnost to mas pravdu.. double suhlasim aj s vacsou hlucnostou..ale tak user_id ma uplnu pravdu a tou je ze sa da ist pomalsie a bezpecnejsie.
Za moj pad nemoze cesta ani zviera, ale ja. Hold niekto sa uci pomaly a na vlastnych opakovanych chybach.
prave dnes vravim kolegovi ze ta srncia zver ma divne manevre - poskakoval maly srnec pri jarku popri ceste a oproti nam islo auto . teraz za bieleho dna. my sme boli dalej od neho. a presne som vedel ze ked sa to auto priblizi tak neskoci do role ale rovno pred to auto. a presne tak aj bolo.
robia to takmer vzdy - nechapem preco. na biku stym tiez vzdy ratam - ked je vedla cesty, viem ze neskoci prec ale rovno mne pod kolesa. prilbu urcite treba novu, aj ked neuvidis prasklinu ale dostala ranu a prajem skore uzdravenie
Dnes sa mi stalo to iste. Mlady srnec v asfaltovom zjazde na kraji cesty. Instinktivne pribrzdim, ale nie prilis. Vidi ma a otaca sa smerom k lesu. Zrazu otocka o 180° a preleti na druhu stranu meter predo mnou. Ta tuzba ist na druhu stranu ako povodne zamyslal bola prilis silna. Akoby ratal s tym, ze spomalim a pustim ho.
diky Gusto0 ,ma aj prasklinu sakra, mal som ju dva mesiace max co uz..hlavne ze splnila ucel a ze som ju kupoval v akcii ?. Este mam jednu v rezerve?
Hej je to pravda oni niekedy spanikaria zo svetla a rozhodnu sa uplne sprosto skocit v poslednom momente do cesty lenze pokial nejdem prilis rychlo zacmukam na ne a vzdy to otocia opacnym smerom..stalo sa mi to uz neraz..tentoraz som ho zbadal prilis neskoro..
inak este pospamujem a pridam foto znicenych veci..
Isiel som len vo funkcnom tricku s kratkym rukavom..
Ruksak uz ma 3 roky pouzivam asi pri kazdom vyjazde..konecne som ho prvy predvcerom opral a som sa tesil ze sice sa uz rozpada ale este predsa nieco vydrzi a konecne ne**********i -->..?
Na biku si to prekvapujuco odnieslo len sedlo..bude stale pouzitelne..koleso rovne nejake skrabance na packach a koncovkach gripov..celkom stastie.
Pumpa ktoru nosim v ruksaku naspodku ako zaloha..vidno ze som sa na nej cez ruksak posuchal..predralo to dve vrsty v ruksaku a hentak ju zodrelo..ale funguje.
Tiez prezilo svetlo a telefon na riaditkach to tiez potesilo.
Asi by som to hlasil na MLBA ak to bolo na ich uzemi - neviem ci niekto iny ma kompetenciu to riesit, hlavne ked to nie je ani tak uhyn, ako skor zabitie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zla, zla a nebezpecna cesta. Cyklista je len obycajny chudacik, bezbranny voci opojeniu sa z adrenalinu pri vysokej rychlosti, prsty na riaditkach paralyzovane a neschopne presunu na brzdovu packu...
Akoze teoreticky menej znamy teren by mohol znamenat vyssiu opatrnost to mas pravdu.. double suhlasim aj s vacsou hlucnostou..ale tak user_id ma uplnu pravdu a tou je ze sa da ist pomalsie a bezpecnejsie.
Za moj pad nemoze cesta ani zviera, ale ja. Hold niekto sa uci pomaly a na vlastnych opakovanych chybach.
robia to takmer vzdy - nechapem preco. na biku stym tiez vzdy ratam - ked je vedla cesty, viem ze neskoci prec ale rovno mne pod kolesa.
prilbu urcite treba novu, aj ked neuvidis prasklinu ale dostala ranu a prajem skore uzdravenie
Hej je to pravda oni niekedy spanikaria zo svetla a rozhodnu sa uplne sprosto skocit v poslednom momente do cesty lenze pokial nejdem prilis rychlo zacmukam na ne a vzdy to otocia opacnym smerom..stalo sa mi to uz neraz..tentoraz som ho zbadal prilis neskoro..
inak este pospamujem a pridam foto znicenych veci..
Isiel som len vo funkcnom tricku s kratkym rukavom..
Ruksak uz ma 3 roky pouzivam asi pri kazdom vyjazde..konecne som ho prvy predvcerom opral a som sa tesil ze sice sa uz rozpada ale este predsa nieco vydrzi a konecne ne**********i -->..?
Na biku si to prekvapujuco odnieslo len sedlo..bude stale pouzitelne..koleso rovne nejake skrabance na packach a koncovkach gripov..celkom stastie.
Pumpa ktoru nosim v ruksaku naspodku ako zaloha..vidno ze som sa na nej cez ruksak posuchal..predralo to dve vrsty v ruksaku a hentak ju zodrelo..ale funguje.
Tiez prezilo svetlo a telefon na riaditkach to tiez potesilo.
Na mtb tam idem vzdy rychlejsie ako na cestaku, neviem preco, asi koli sirke plastov a bliziacemu sa mostiku
https://casopismetropola.sk/v-celom-lesoparku-auta-mozu-ist-uz-len-maximalne-30km-h/
Asi by som to hlasil na MLBA ak to bolo na ich uzemi - neviem ci niekto iny ma kompetenciu to riesit, hlavne ked to nie je ani tak uhyn, ako skor zabitie