Kategórie
Bike-techRok 202X - kovbojka s bicyklami? # MTB # horský bicykel # výber bicykla # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # cenový limit
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
-6% SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR DS 26" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
259 €
-6%
MOC 306 €
-6% SR SUNTOUR XCR Air LO-R- 26" odpružená vidlica, 100 mm, L:187 mm (OEM)
161 €
-6%
MOC 189 €
Resp.
https://www.wsj.com/amp/articles/surging-covid-19-cases-hammer-asian-factories-11630496589
No, tato doba je celkom divocina. Tiez som dnes sedel pol dna pri pc a pozeral kade tade co by sa nam odkial podarilo naskladnit. A bolo vidiet aj taketo terminy...
Vtipalos máme tu pár položiek kde skrz feedy, nastavenia nášho systému počíta zľavy troška divoko ale reálne sa jedná o pár desiatok produktov a väčšinou drobnosti (za to pardon). Zľavy udávame voči odporúčanej MOC a máme aj tu veci, ktoré sú zaujímavé aj v globálnom meradle. Napr. ale nemôžeme za to, že Shimano dvihlo v máji MOC do nebies lebo si Paul Lange Group povedala, že to teraz idú robiť inak a aby im sedel excel, tak to porúbali hlava nehlava... Potom to tak aj u niektorých značiek vyzerá, že MOC je divočina a zľava je veľká aj keď reálne to za MOC nepredáva nikto, lebo....
Nechcem tu velmi moralizovat, ale zabudol si este na jednu dost podstatnu vec a tou je konzum. Aj tam je cesta.
stym oblecenim ako? v septembri ste mali naskladnovat tony handier ale uz vidim ze to bude podobny scenar.
Inak som skladal bajk. Primarne som sa snazil nakupit na SK eshopoch ale bohuzial nedalo sa. Dokopy som robil 4 objednavky - dve na SK a dve voci bike-components.de ale ani ti nemalo uplne vsetko co by som chcel.
...aby nevznikol dojem ze chcem byt "mudry" a radit vam ako to mate robit, berte to ako feedback relativne pravidelneho zakaznika na aktualnu situaciu... v kazdom pripade drzim palce nech sa to (aj vam) znormalizuje