toto je asi otazka skor na baby, potrebujem poradit, ako riesite tradicne cyklisticke opalenie...natierate sa vysokymi ochrannymi faktormi (20,25,50 ), alebo sa postupne predopalujete?...ja som podobne veci neriesil a tipujem, ze toto riesia skor dievcata
ja mám opálený jeden prst, ostatné biele.
potom ešte opálenie podľa diery v rukavici - veľká neopálená plocha a uprostred opálený krúžok polomer cca. 1cm.
potom samozrejme aj ostatné - podľa dresu/trička kraťasov.
nuz neriesim ... a to mam este i traky na chrbte opalene
uvedomujem si ze predsa len nieco, i ked nevedomky:
* do prace, do mesta, do hor chodim v kratkych trenkach, takze na stehnach nemam az taky vyrazny predel ako moj brat
* obcas idem na bajk len v kratkych trenkoch, bez rukavic ... najcastejsie na hradzu, v terene byvam ale viacej doskrabany
* obcas sa dokonca i natriem ak je cim. Kolena, ruky, krk, nos, usi ... to byva tak max sest krat za rok
inak by som to asi riesil opalovanim niekde na plazi (mozes pokukavat po dievcatach) alebo niekde nad 1500 m.n.m. (rychlejsie ta spali)
na bicykli v drese, bez rukavov dres nemam, ked pridem domov tak po dvore bez tricka to je cele riesenie. a rukavice radsej nenosim. minuly rok mi bolo az teplo z tych pohladov ktore boli na mna vrhane v autobuse 2. septembra
hehe, to som mohol cakat...ja to tiez neriesim, preto ma zaujima skor nazor bab, kedze tie maju obcas na verejnosti odhalene viac(tricka na ramienka, kratke suknicky), ako na biku, a predpokladam, ze to cyklisticke opalenie vtedy nie je ziaduce
tak babam sa opaluju taktiez ramienka z tielok alebo podprseniek v lete..
inak ja to tiez nejako neriesim, proste kupanie na jazerach to samo ciastocne zmiernuje..
teraz som dosiel doopalovany od mora po dvoch tyzdnoch a za jedneho horala mam zas cyklo opalenie takze nema vyznam asi..
a na tej fotke je podla mna cyklo opalenie cislo 3
Ja keď na sebe badám ten profesionálny SUN DESIGN (opálenie na cyklistu) tak vezmem kosačku a cez naj slnko idem pokosiť záhradu a trošku to dorovnám Voľakedy som to riešil na cesťáku som si vybehol na 2-3hodinky len v plavkách
Naj opálenie ktoré som videl mal kámoš tak pred tromi rokmi. Zaspal na kupku pri bazéne na 4hodiny a opálil sa iba z jednej strany Škoda , že sa nechcel nechať odfotiť
...tento problém by bol pre každého životne zaujímavý, keby mu diagnostikovali kožný melanóm...niečo podobné mám už za sebou a preto chodím "obalený", či ponatieraný ako sa len dá, či je teplo alebo zima
ja som si v zhone pred maratonom zabudol natriet nohy. a to klasicke cyklisticke opalenie nad kolenami mi az tak nevadi. ale to, ze na pravej nohe mam do toho biele flaky z toho, ze som sa hned na zaciatku trochu zablatil, to uz vyzera fakt zaujimavo
Nejak to neriesim opalenie... v robote sice z toho robia dobru srandu ze preco nosim dve tricka.. zvykol som si .. Pred par rokmi mi to bolo blbe ked som mal na sebe kratsie kratase ako som bol opaleny. *Dnes uz si z toho nic nerobim je mi to jedno.... patri to k tomu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
potom ešte opálenie podľa diery v rukavici - veľká neopálená plocha a uprostred opálený krúžok polomer cca. 1cm.
potom samozrejme aj ostatné - podľa dresu/trička kraťasov.
aspoň každý vie ako som trávil leto
uvedomujem si ze predsa len nieco, i ked nevedomky:
* do prace, do mesta, do hor chodim v kratkych trenkach, takze na stehnach nemam az taky vyrazny predel ako moj brat
* obcas idem na bajk len v kratkych trenkoch, bez rukavic ... najcastejsie na hradzu, v terene byvam ale viacej doskrabany
* obcas sa dokonca i natriem ak je cim. Kolena, ruky, krk, nos, usi ... to byva tak max sest krat za rok
inak by som to asi riesil opalovanim niekde na plazi (mozes pokukavat po dievcatach) alebo niekde nad 1500 m.n.m. (rychlejsie ta spali)
inak ja to tiez nejako neriesim, proste kupanie na jazerach to samo ciastocne zmiernuje..
teraz som dosiel doopalovany od mora po dvoch tyzdnoch a za jedneho horala mam zas cyklo opalenie
ani nie
na nartoch ma vypalene plutvy
Ale len tí,ktorí jazdia v Anglicku
ked som bol este na strednej tak si robili srandu ze mam biele ruky