zasa zdravenie? ja zdravim ale kazdy po mne cumi ako na debila - neviem ci to robim zle alebo sa to dnes uz vobec nenosi
a mozno je to tym ze ked si pred par rokmi stretol cyklistu bol si rad ze si dakeho stretol tak sa zdravili. teraz je nas ako maku a uz to nikoho nebavi
Niekedy staci spravit gesto rukov, ci hlavou a nemusis vzdy otvarat usta. Moja skusenost je, ze asi podla pocasia ludia zdravia a nalady. Jeden den vsetci a niekedy skor ako ja a inokedy mozem aj kricat po nich a nikto nic - mumaci proste. To plati pre spolocne priestory, v lese na peso ci na bikeu a niekedy aj doma
Preco sa tu tak riesi zdravenie.. ja zdravim v podstate kazdeho cyklistu/turistu, ktoreho cestou stretnem, ale ked sa mi on neozdravi, ci uz kvoli tomu, ze je nevychovany, nepovazuje ma za rovnaku "vyhradenú skupinu", nepocul ma, nechce sa mu, ignoruje ma, alebo co ja viem, to vobec neriesim. Neviem, ale zmyslanie nezdravia ostatny, nebudem ani ja, sa mi velmi nepaci, ved mate vlastny rozum nie?
Kedysi, ked prisli do mody lietadla pred a pocas prvej svetovej vojny sa zdravili piloti nepriatelskych stran mavanim ruk, na znak ucty. Neskor ich napadlo vytiahnut na seba pistole a skusat sa trafit na cifernik. Navrhujem, komu sa nechce zdravit uz a ma zbrojny pas... ukazte charakter!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mozno je to tym ze ked si pred par rokmi stretol cyklistu bol si rad ze si dakeho stretol tak sa zdravili. teraz je nas ako maku a uz to nikoho nebavi
Mrakológ, Nebológ...
Joooo hore nos a akoze ta nevydii,namyslenyyych na kolesach je hojne...