Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Continental Competition přilepím čím, Tufo páskou? Lze použít Tufo tmel a Tufo nástavce ventilku? Jak dlouhý nástavec potřebuji na 50mm ráfek? Vybírám svoje první galusky
Ano - Tufo páskou. Aj keď niekto hovorí že Tufo páska v horku povoluje. Ja používam pásku.
Ano - Tufo nástavce ventilkov. Nástavec mám 31 mm Tufo tu z e-shopu
Preventívny Tufo tmel žlťý funguje, aj Extreme červený funguje.
Inak zistil som že je rozdiel či je vpredu 22 mm alebo 25 mm, aspoň pre staršie Bory je lepšia 22 mm.
Myslim ze competitiony maju vyberatelny ventil, v tomto pripade budu tie Tufo predlzenia ok, ja ich mam na Vittoriach. Cim lepit to je otazka na ake rafiky, aky tvar ma rafik a co este odporuca vyrobca. Ja osobne pouzivam Mastik aj na hlinkovych aj na Karbonovych.
Ano, ráfik je užší a aerodynamika je optimalizovaná na užšie galusky. Predtým som vpredu používal Continental GP4000 v šírke 22 mm a keď som dopredu dal Competition 25mm tak sa sčasti stratil ten pocit ľahkosti proti vetru.
Pri poslednej tohtoročnej jazde na galuskách som dostal dopredu defekt, počítam že to zalepené viac ako 500 km nevydrží, takže tam pôjde Competition 22 mm.
Ozaj a nezabudni si pozháňať starší galuskový ráfik a novú galusku na ňom nechať aj pár mesiacov vyzrieť. V návode píšu že 72h stačí ale lepšie je pár mesiacov.
Niekde dávno som čítal že Armstrong nútil mechanikov aby mu vozili so sebou sadu rôzne odležaných galusiek a keď to nejako poplietli tak to vraj poznal.
Nezačal s tým Armstrong... Praktizuje sa to už snáď od 50-tych rokov minulého storočia. Avšak za čias mojej mladosti sme to nerobili, boli sme radi, ak po defekte sme sa dostali k novej galuske. Jazdili sa do mŕtva, po defekte sa lepili - vtedy boli ručne šité a s dušou.
jj pamatam si ako moj starsi brat s kamosmi parali galusku aby si zalepili defekt na vnutornej dusi a potom to zas zasivali. to bolo cca 25 rokov dozadu v mojom pripade, ak nie viac...kua ale ten cas leti
Nezačal s tým Armstrong... Praktizuje sa to už snáď od 50-tych rokov minulého storočia. Avšak za čias mojej mladosti sme to nerobili, boli sme radi, ak po defekte sme sa dostali k novej galuske. Jazdili sa do mŕtva, po defekte sa lepili - vtedy boli ručne šité a s dušou.
Jozef maš pravdu, najlepšia nato bola zahnuta čalunicka ihla. Dali sa kupit sem tam na Mickiewiczke dokonca kriterky a posledna možnost bol Rudy Huščava.
Po dlhom váhaní a prečítaní aspoň posledných 50 strán vlákna o kolesách som sa rozhodol že prejdem na karbón 50mm kola a kvôli bezpečnosti to budú galuskáče.
Potreboval by som poradiť aké galdy vybrať, viem že chcem 25mm šírku a cena max. 60,-/kus. Lepenie pravdepodobne Tufo páskou.
Niečo čo by sa aspoň vyrovnalo plášťovým Continentalom 4000S II v odolnosti a odvalovaní.
Chcel som Tufo Hi-Carbon ale vraj Tufá majú celkovo trochu problém s tým odvalovaním, momentálne zvažujem aj tieto: https://www.merlincycles.com/vittoria-corsa-cx-tubular-road-tyre-700c-61745.html pošta by bola zdarma.
Výdrž nehrá veľmi rolu, urobím tak 2500-3000km ročne, hlavne nech sú ako tak odolné voči defektom a s hladkým rýchlym odvalovaním.
Ak sa budú dať nalepiť Tufo páskou nebránim sa ani iným značkám, ďakujem za rady
Za mňa tiež jednoznačne Competition. Na bike-palast majú momentálne aj 22 mm aj 25 mm za 60e, čo je najlepšia cena, v sezóne boli 25 mm za 67e.
Lepím tiež Tufo páskou.
Pozor ale na to aké kolesá kúpiš, ak chceš používať 25 mm tak ráfik by mal mať primeranú šírku.
Žiadne problémy s odvaľovaním u Tufo galusiek som nepostrehol (neviem, čo konkrétne myslíš problémami s odvaľovaním). Pravda je, že to síce nemám s akými inými galdami porovnať, ale po prechode z plášťov bolo hneď cítiť rozdiel (k lepšiemu). A mne Tufo galuska vydržala cca. 3000km než som chytil prvý defekt.
ja som zatiaľ jazdil len tufo galdy, ale vyhral som stým aj nejakú časovku, ale nevylučujem, že tam nejaké zanedbateľné percento nižšieho odvalovania voči konkurencii môže byť... takže len tak také vozenie je zbytočné vôbec nad tým špekulovať... zasa majú docela dobrý nájazd a odolnosť voči defektu a aj dobre držia tlak
Takže poporiadku.. Akú min. šírku by mal mať ráfik na 25mm galdy? Chcem 25mm kvôli pohodliu.
Bike-palast som doteraz nepozeral, na wiggle sú 65,-/kus a pošta zdarma. Na tom palaste majú poštu 9,90,- takže cena sa vyrovnáva, úprimne radšej by som ušetril a vzal Sprintery, ale sú na ne dosť rozdielne recenzie. Čo sa týka Tufa, tie problémy s horším odvalovaním som čítal v tomto vlákne, osobnú skúsenosť nemám, tak pardon ak šírim polopravdy.
Bikejoring, ak Tufo, tak aký model by sa vyrovnal Continentalom? Chcel by som skúsiť aj nejaké preteky bud.rok. Inak, ako píšeš, bude to len na bežné vozenie.
Nikde som sa nedočítal, či sa na každú značku dajú dokúpiť predĺženia ventilov, v prípade použitia 50mm ráfkov..
ja mám skúsenosti len s Tufo, kúp si napríklad tie Tufo Hi-Carbon, ráfik je teraz trend, že je širší ako galda, takže pri 25 mm je ráfik 25+ predĺženia ventilku sú univerzálne veci..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano - Tufo nástavce ventilkov. Nástavec mám 31 mm Tufo tu z e-shopu
Preventívny Tufo tmel žlťý funguje, aj Extreme červený funguje.
Inak zistil som že je rozdiel či je vpredu 22 mm alebo 25 mm, aspoň pre staršie Bory je lepšia 22 mm.
Predpokladám že dôvodom je užšia stará Campa Bora oproti novej. Čo to robí, prosím daj viac info. Dík.
Pri poslednej tohtoročnej jazde na galuskách som dostal dopredu defekt, počítam že to zalepené viac ako 500 km nevydrží, takže tam pôjde Competition 22 mm.
Ozaj a nezabudni si pozháňať starší galuskový ráfik a novú galusku na ňom nechať aj pár mesiacov vyzrieť. V návode píšu že 72h stačí ale lepšie je pár mesiacov.
Niekde dávno som čítal že Armstrong nútil mechanikov aby mu vozili so sebou sadu rôzne odležaných galusiek a keď to nejako poplietli tak to vraj poznal.
Jozef maš pravdu, najlepšia nato bola zahnuta čalunicka ihla. Dali sa kupit sem tam na Mickiewiczke dokonca kriterky a posledna možnost bol Rudy Huščava.
Potreboval by som poradiť aké galdy vybrať, viem že chcem 25mm šírku a cena max. 60,-/kus. Lepenie pravdepodobne Tufo páskou.
Niečo čo by sa aspoň vyrovnalo plášťovým Continentalom 4000S II v odolnosti a odvalovaní.
Chcel som Tufo Hi-Carbon ale vraj Tufá majú celkovo trochu problém s tým odvalovaním, momentálne zvažujem aj tieto: https://www.merlincycles.com/vittoria-corsa-cx-tubular-road-tyre-700c-61745.html pošta by bola zdarma.
Výdrž nehrá veľmi rolu, urobím tak 2500-3000km ročne, hlavne nech sú ako tak odolné voči defektom a s hladkým rýchlym odvalovaním.
Ak sa budú dať nalepiť Tufo páskou nebránim sa ani iným značkám, ďakujem za rady
Lepím tiež Tufo páskou.
Pozor ale na to aké kolesá kúpiš, ak chceš používať 25 mm tak ráfik by mal mať primeranú šírku.
Bike-palast som doteraz nepozeral, na wiggle sú 65,-/kus a pošta zdarma. Na tom palaste majú poštu 9,90,- takže cena sa vyrovnáva, úprimne radšej by som ušetril a vzal Sprintery, ale sú na ne dosť rozdielne recenzie. Čo sa týka Tufa, tie problémy s horším odvalovaním som čítal v tomto vlákne, osobnú skúsenosť nemám, tak pardon ak šírim polopravdy.
Bikejoring, ak Tufo, tak aký model by sa vyrovnal Continentalom? Chcel by som skúsiť aj nejaké preteky bud.rok. Inak, ako píšeš, bude to len na bežné vozenie.
Nikde som sa nedočítal, či sa na každú značku dajú dokúpiť predĺženia ventilov, v prípade použitia 50mm ráfkov..
DIki chalani.