Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
@Izzy68 presne toto hovorím kolegom, keď sa ma pýtajú, či som (ja debil) v takej zime išiel do roboty na bicykli: "Ale ja tam nemám čelné sklo, ktoré by som musel ako ty oškrabávať."
No ja mam auta s vyhrievanim aj bez. Co sa tyka komfortu nejaky velky rozdiel tam nevidim, na jednom staci sice len stlacit gombik a do par minut vyrazit ale ani na druhom aute bez ohrevu nemusim skrabat. Mam tam rozmrazovac v spreji, za 30 sekund je ciste sklo a mozem vyrazit. A stoji to par korun. Najlepsie ked rano vsetci okolo mna skrabu a ja si pridem vezmem sprej nastriekam na celne, zotriem a idem. A tie pohlady potom
celkovo upravene dva krat, ale ci ku lepsiemu? v zahranici by ta upalil za harašment ty bosorka
urpavila som len raz , ale tým , že chytám signál v našich Zariťovciach do vedra ,aby som vôbec mohla odpísať , to bajker vyhodnotil takto ... a upálenia sa nebojím , nebolo by to prvý krát
ja si pridem vezmem sprej nastriekam na celne, zotriem a idem. A tie pohlady potom
ja chodím po takomto nálete spreja ako so šlahačkou na aute .. možno mám blbu značku . Skušala som raz aj taky že "tip" z FB , ocot + voda ( už neviem v akom pomere ) a fungovalo , len ten smrad potom
Je to normalny rozmrazovac v spreji s pumpickou (de-icer) Sheron alebo Dynamax. Nemas miesto rozmrazovacu penu na okna? Tiez mimochodom paradna vec na hmyz a mastnotu.
Napr. ten sheron rozmrazovac teraz davaju zadarmo k 3l zimnej zmesi na shell. Cize este plus 200bodov k tankovaniu
Ten carlson som mal a isiel do kosa, rovnako s tekutymi stieracmi od nich. Najhorsia znacka na trhu, horsia nez tesco.
Oni asi kupia nejaku paletu sprejov neidentifikovaneho pouzitia, a nalepia tam nalepky podla toho na co sa to najviac podoba.
A keď je taký mráz, že si oškrabem okno, sadnem do auta a za chvíľu je namrznuté z vnútra, pomôže sprej? Minule som takto došiel po 50m jazdy s hlavou von oknom aby som trafil na najbližsiu zástavku..
Ak mas klimu tak odporucam pouzivat aj cez zimu-okrem toho ze auto rychlejsie kuri aj vysušuje vzduch. Ale hlavne- nemat v aute vlhko, niekedy staci vyliat vodu z gumovych rohozi /ak ich mas/. Ak nie tak odporucam ich kupit, na odvlhcenie podlahy je potom najlepsie vysypat silika gel ktory sa da potom jednoducho povysavat.
A samozrejme treba mat zvnutra ciste okna, bez mastnoty, inak sa lahko zahmlia a ak mrzne tak aj primrznu.
Ak uz je sklo zvnutra namrznute pomoze len pockat kym sa rozmrazi, skrabka zvnutra nepomoze a rozmrazovac by ti po chvili asi sposobil mierne halucinacie
ked je fest zima tak asi jedine nechat auto par minut na volnobeh, nech sa trochu zohreje motor a zacne to trochu kurit. to je vlastne ten cas, za ktory sa daju ocistit skla od namrazy. vcera som si uvedomil, ze uz som celkom rozmaznany. nevesta bola s mojou madarskou kktinou na garancke a ja som do ustavu isiel jej madarskou. to kurenie pod prdelou mi chybalo a dalsie auto musi mat aj vyhrievany volant.
nechať auto pár minút na voľnobeh je najväčšie zlo pre motor, pretože ide dlhú dobu mimo svoju pracovnú teplotu. ideálne je motor hneď po štarte primeranou záťažou dostať čo najskôr na pracovnú teplotu.. na to je najlepšie nezávislé kúrenie čo dokáže aj motor ohriať, výrazne to dokáže zvýšiť životnosť motora, ale tak zase na druhej strane žijeme v konzumnej dobe..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
celkovo upravene dva krat, ale ci ku lepsiemu?
urpavila som len raz , ale tým , že chytám signál v našich Zariťovciach do vedra ,aby som vôbec mohla odpísať , to bajker vyhodnotil takto ... a upálenia sa nebojím , nebolo by to prvý krát
Napr. ten sheron rozmrazovac teraz davaju zadarmo k 3l zimnej zmesi na shell. Cize este plus 200bodov k tankovaniu
Oni asi kupia nejaku paletu sprejov neidentifikovaneho pouzitia, a nalepia tam nalepky podla toho na co sa to najviac podoba.
A samozrejme treba mat zvnutra ciste okna, bez mastnoty, inak sa lahko zahmlia a ak mrzne tak aj primrznu.
Ak uz je sklo zvnutra namrznute pomoze len pockat kym sa rozmrazi, skrabka zvnutra nepomoze a rozmrazovac by ti po chvili asi sposobil mierne halucinacie