jasne pred 2ma rokmi to boli galeje pre vsetkych a za to organizator nemoze ale aj ked je pekne tak:
1. ta trat je "nudna". stale siroka cesta. ziadny single, ziadny zjazd kde by sa dalo vyblaznit...
2. ziadny pekny vyhlad
k organizacii nemam pripomienky ale to sa uz ocakava ze k nej pripomienky nebudu(teda az na zelenu stopu ale to je o inom)
Nuz je to nazor a treba ho brat. Ale oznacit tu trat ze je nudna? Bez zjazdu? Stale siroka ?? Hovorime o tom istom maratone? Uuuu, kamarat, co je potom podla teba zjazd ??
Mne sa tam niektore pasaze vidia celkom svizne. No a kvoli vyhladu chodim bikovat kazdu nedelu na cely den. Pri maratone si vyhlad a pamatihodnosti velmi obzerat nestiham

Ale vidim, ze vo vedlajsej diskusii sa venujes aj Stiavnickemu maratonu, tak aspon v tom sa zhodneme - Stiavnicko co sa tyka bikovacky vseobecne nema chybu, aj maraton je velmi slusny.
nie ze bez zjazdu ale bez zjazdu na ktorom sa da vyblaznit
taakze priklady takeho: 1a
slucka na strazovskom maratone na dlhej trase - zjazd z toho sedla s5 do sulova, zjazd zo smrecinskeho sedla do lipt. teplicky na horalovi,lucny zjazd na horalovi 2003, zjazd po cervenej na horalovi do telgartu z kralovej hole, zjazd pred peklom na sele, zjazd v stiavnici na kamennom podklade ale nie rozbity(niekde pri konci toho okruhu), lucny zjazd na zelenej stope s neoznacenym jumpom(za to ze ten jump bol neoznaceny by som vedel nieco od srdca organizatorovi povedat ale nastastie full to "zhltol") a este mi neda nespomenut zjazd zo sachticky po modrej turistickej do spanej doliny(ale to nieje sucastou ziadneho maratonu) a single z cervenej(nad sanatoriom)po zltej pod kolibu(ak si z blavy)...
a pokial si pamatam tak na pande fakt nieje ani jeden single-trailovy usek.
btw tym co este neboli na sele naozaj odporucam si ju vyskusat. aj tak v tom termine na slovensku ziadny maraton nieje