ty ***** slepô aspoň sa nauč čítať alebo popros očného o lepšie bríle!
EDIT: toto je až tragikomické ja už ani nič písať nemusím...aj tak skončím *****.
Si proste celebrita, všetci ťa stále spomínajú, dotiahol si to vysoko , už len čakám,kedy budeme o tebe čítať aj v novinách a uvidíme ťa aj v TV, napr. v smotánke
Pohľad na oddeľujúcu sa triesku je ukľudňujúci a vhodne zvolené rezné podmienky môžu len potešiť dušu strojára... Tiež pardon za OT, ale nedá sa tomu odolať.
okolo 200 000 usd stoji 5 ose cnc, takze by som pocital, ze aj hento bude niekde v tejto kategorii
si dal aj malo mal som ponuku na stole za skvelych 500 000€ ale tie ceny zhruba zacina okolo 200 000
a ked sme pri tej strojarine tak som si vcera doniesol svoj vyrobeny 32 zubovy prevodnik ak by niekto chcel nahodou aj taky otestovat nech sa ozve spravou poslem mu ho postarkou
si dal aj malo mal som ponuku na stole za skvelych 500 000€ ale tie ceny zhruba zacina okolo 200 000
a ked sme pri tej strojarine tak som si vcera doniesol svoj vyrobeny 32 zubovy prevodnik ak by niekto chcel nahodou aj taky otestovat nech sa ozve spravou poslem mu ho postarkou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je uz preventivne dopredu
EDIT: toto je až tragikomické
Si proste celebrita, všetci ťa stále spomínajú, dotiahol si to vysoko
Off topic ale neda mi.
Viete, ako sa robia taketo podlozky v malych seriach ? Takto: https://www.youtube.com/watch?v=r41dcYUvNLk
A potom ich uz len zmensia.
Viete, ako sa robia taketo podlozky v malych seriach ? Takto: https://www.youtube.com/watch?v=r41dcYUvNLk
A potom ich uz len zmensia.
toto video ma fakt dostalo
absolutly high tech
HYPNOTIC Video of Extreme Lathe Machine Tool : WFL M60 CNC Industrial MachineOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
si dal aj malo mal som ponuku na stole za skvelych 500 000€
a ked sme pri tej strojarine tak som si vcera doniesol svoj vyrobeny 32 zubovy prevodnik
a ked sme pri tej strojarine tak som si vcera doniesol svoj vyrobeny 32 zubovy prevodnik
čo by ma to vyšlo?