Nepraktickosťou som nemyslel rezervoár samotný, ale jeho veľký objem , to isté by som napísal , keby mal niekto "2 litrový " bidon. Mám dve flaše. viem že mi vydržia chladné aj v horúcom počasí, pretože v jednej je zachladená voda + kocky ľadu , takže pokial vypijem prvú ,v tejto nebude teplá "ština". Keďže dlhý trialon je aj o učitej psych. pohode. A samozrejme akceptujem, ak má niekto iný prístup.. .
mirec33, flaska ma objem 1L, nie 2, zaroven ju neplnim uplne po vrch, tak sa neboj, az tak vela tam toho nemam. V zasade ziadny rozdiel oproti bidonom, okrem toho, ze ja flase nevymenim, ale obsah prelejem.
Ostatne, ocividne mozme o tom pokecat aj osobne niekedy, podla vysledkov sme sa tento rok minali v Samorine aj v Batovciach, najprv ja teba na bajku, potom ty mna na behu... Takze sa asi stretneme aj v 2017, ak Batovce budu
Mišo triatlon a mtb sú odlišné aktivity. Tam sa tempo nemení, pri studničkách sa nezastavuje. A opäť ako s farbami ktoré ste riešili 500 strán dozadu, to je subjektívne. Nemudruj im do toho a akceptuj že niekto môže mať iné subjektívne pocity.
A vies citat s porozumenim? Ved pisem ze na cestaku som tiez nezastavoval kazdu chvilu a proste jazdil na teplu vodu.....ja praveze ten rezervoar celkom zeriem na hentaky bajk podla mna super
mirec33, flaska ma objem 1L, nie 2, zaroven ju neplnim uplne po vrch, tak sa neboj, az tak vela tam toho nemam. V zasade ziadny rozdiel oproti bidonom, okrem toho, ze ja flase nevymenim, ale obsah prelejem.
Ostatne, ocividne mozme o tom pokecat aj osobne niekedy, podla vysledkov sme sa tento rok minali v Samorine aj v Batovciach, najprv ja teba na bajku, potom ty mna na behu... Takze sa asi stretneme aj v 2017, ak Batovce budu
Nepraktickosťou som nemyslel rezervoár samotný, ale jeho veľký objem , to isté by som napísal , keby mal niekto "2 litrový " bidon. Mám dve flaše. viem že mi vydržia chladné aj v horúcom počasí, pretože v jednej je zachladená voda + kocky ľadu , takže pokial vypijem prvú ,v tejto nebude teplá "ština". Keďže dlhý trialon je aj o učitej psych. pohode. A samozrejme akceptujem, ak má niekto iný prístup.. .
A prečo myslíš, že nie je možné to isté aplikovať aj v prípade toho triatlonového bidonu? Tam sa ten ľad nedá nasypať?
samozrejme dá, ale ak chcem mať 1,5l vody primerane studené aj v čase keď začínam popíjať a aj v čase keď chlípem posledné zbytky vody..tak je to lepšie regulovateľné v dvoch nádobách ako v jednej veľkej ...môžeš tam nasypať dvojnásobné množstvo ľadu, ale na začiatku piješ zase moc studenú. Telo spotrebúva najviac energie na termoreguláciu a až potom na výkon. P.S. nie nepreháňam to, keď trénujem aj ja pijem teplú šťandu v lete a v zime vyklepávam ľad , ale keď už idem na pretek ma ktorom mi záleží chcem ho dokončiť čo najlepšie v rámci vlastných fyz. možností...a takýto detail ma nič nestojí.
Tak po neskutocnych pataliach s logistikou - musel som cely bike zbalit do krabice, zaviezt do Nemecka za hranice a nechat ho vo firme ktora funguje ako schranka pre viacerych zakaznikov, kurier DHLky 2 tyzdne nevedel najst adresu atd. - sa Rose ozvalo ze zaruku uznavaju, dokonca dostanem X-Lite ram miesto Xeonu, kedze ten uz nemaju na sklade vsetko prehodia na novy ram, daju nove lanka, brzdove gumicky a omotavku a poslu spat, hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto by fotil bajk zaje...ý po sezóne
A vies citat s porozumenim? Ved pisem ze na cestaku som tiez nezastavoval kazdu chvilu a proste jazdil na teplu vodu.....ja praveze ten rezervoar celkom zeriem
Bátovce budú, no v trošku inom termíne... 26.8.2017
http://www.vialleman.sk/
A prečo myslíš, že nie je možné to isté aplikovať aj v prípade toho triatlonového bidonu? Tam sa ten ľad nedá nasypať?
Tak po neskutocnych pataliach s logistikou - musel som cely bike zbalit do krabice, zaviezt do Nemecka za hranice a nechat ho vo firme ktora funguje ako schranka pre viacerych zakaznikov, kurier DHLky 2 tyzdne nevedel najst adresu atd. - sa Rose ozvalo ze zaruku uznavaju, dokonca dostanem X-Lite ram miesto Xeonu, kedze ten uz nemaju na sklade