Zdravím, poraďte nejaké digitálne hodinky s teplomerom na turistiku za menej peňazí (z najlacnejších aké sa dajú zohnať), nevyznám sa v značkách a modeloch, možno niečo od CASIO, TIMEX... dobré by bolo ak by to meralo nadmorskú výšku ale to lacné už asi nebude.
tie teplomery co su len na kovovej spirale su uplne šit, ukazuju tak +-5° a staci po nich poklepat palcom a hned sa rucicka pohne do jednej alebo druhej strany, osobne davam prednost klasike s liehom, tie su spolahlive
No nerad vam do toho vrtam, chlapci, ale aj presnost merania ma svoje hranice. Nech nedopadnes ako riadenie oceliarne VSZ kedysi v zaciatkoch, ked pocitac Siemens spocital prisady na styri desatinne miesta a potom prisiel cigan a lopatou to nahadzal.
BTW Aby to malo zmysel, tak by sa mala merat pocitova teplota. Vstupne parametre, teplota, vlhkost, smer a rychlost vetra, smer a rychlost tvojho pohybu, ako si sa vyspal, ci sa mas pred kym vytahovat svojou otuzilostou ...
pista: Pocitovú teplotu asi neodmerám tak ľahko a vieš keď drahé digitálne hodinky merajú len do - 10 °C tak som domeral.
Vybral som si teplomer do chladničky za 2 € v TETA drogérii, jeho rozsah merania je - 38 až + 40 °C, má celkom kompaktné rozmery 15 cm aj s úchytkou (vešiačikom), je ľahký a je chránený proti rozbitiu, má priesvitný plastový obal.
jedny hodinky s funkciou merania teploty mam (nesportove timex), teplomer sa musi skalibrovat na ruke, alebo teda tam kde sa bude pouzivat. realne to ukazuje bludy.
mam aj stary HAC5 a tam to meria dost spolahlivo
[quote="@1193849"]pista: Pocitovú teplotu asi neodmerám tak ľahko a vieš keď drahé digitálne hodinky merajú len do - 10 °C tak som domeral.
Ser na drahe hodinky,teplomeri!! Riaď sa sam sebou. A ak potrebujes len teplotu v akej si si to uzil(prezil) kup si bimetalicky(a nie ironicky)- ja by som tak spravil...
Stastny novy rok
ten garmin tempe senzor pisu ze ide od -20, mozem skusit ho dakedy smarit do mrazaku co spravi pod -20
kazdopadne ked sme spavali vonka, nechaval som bezat gpsko nech loguje a potom som si pozeral aka bola teplota pocas celej noci. toto normalnymi teplomermi nedas
tak nakoniec nebol treba ani mrazak, stacilo ist stanovat
gpsko zvladalo ukazat aj hlbsie nez -20, konkretne -21 som na displayi videl, ale gpx zaznam ide po -19.9 a potom je odrazu +70 , preco je to tak tazko povedat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW Aby to malo zmysel, tak by sa mala merat pocitova teplota. Vstupne parametre, teplota, vlhkost, smer a rychlost vetra, smer a rychlost tvojho pohybu, ako si sa vyspal, ci sa mas pred kym vytahovat svojou otuzilostou ...
Vybral som si teplomer do chladničky za 2 € v TETA drogérii, jeho rozsah merania je - 38 až + 40 °C, má celkom kompaktné rozmery 15 cm aj s úchytkou (vešiačikom), je ľahký a je chránený proti rozbitiu, má priesvitný plastový obal.
Niečo takéto:
mam aj stary HAC5 a tam to meria dost spolahlivo
Ser na drahe hodinky,teplomeri!! Riaď sa sam sebou. A ak potrebujes len teplotu v akej si si to uzil(prezil) kup si bimetalicky(a nie ironicky)- ja by som tak spravil...
Stastny novy rok
kazdopadne ked sme spavali vonka, nechaval som bezat gpsko nech loguje a potom som si pozeral aka bola teplota pocas celej noci. toto normalnymi teplomermi nedas
gpsko zvladalo ukazat aj hlbsie nez -20, konkretne -21 som na displayi videl, ale gpx zaznam ide po -19.9 a potom je odrazu +70