Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
posledný komentár: 13. 9. 2025 o 7:29
lad, nelad... je mi to jedno .. uz musim
potom napisem info
Prave som dorazil.
Jahodna-Bankov na ceste lad v lese ostrovceky snehu, teoreticky by sa dalo ist hore kopcom krajom cesty po rozhrani sneh-lad a dolekopcom aj po lese, ten sneh je premrznuty, dolekopcom by mohol podrzat, vo vyjazdoch to odhadujem mimo cesty na zahrabanie.
Lajoska-Pisivenky
Nie uplny lad, ale cesta tvrda, pri brzdeni moze byt problem, vyjazd by sa s citom dal zvladnut. Od zasobovacej cesty z Klatova celkom hlboke kolaje.
Pisivenky-Jahodna podobne ako Jahodna-Bankov
Lajoska-Kojsovka cca 2cm noveho prachoveho snehu, cesta tvrda bez ladu, v lese tvrdy premrznuty sneh.
Bankov-Jazdecky Teraz uz to zamrza, ale cez den asi bolo kvalitne bahno. Doporucujem skore ranne hodiny alebo na Bankov asfaltom z Cermela.
...aj ja mám zajtra voľno, tak môžeme niekam vyraziť, kto sa pridá...?
rano po poli to trochu lepilo, ale keby som siel skor, tak by to bolo krasne zamrznute (nie lad)
hupiky parada, ziaden lad, vacsinou zmrznuta hlina/listie, miestami tvrdy sneh s kolajami bez snehu a ladu.
zlta tvrdy sneh, vyborne sa islo.
na bankov super v podstate bez snehu, len miestami useky s ladom, ale dalo sa obist
z bankova okolo koniarne blato, ale dalo sa obist po trave
na hupikoch stado diviakov
smerom na bankov (dole) hopsali 2 srnky
makaj makaj mlady kopecky su kopecky
makaj makaj mlady kopecky su kopecky
Radsej nie. Uz som sa zmieril s tym, ze ma da v pohode dole kopcom ale tu hambu by som neprezil, keby ma dal aj do kopca.
rano po poli to trochu lepilo, ale keby som siel skor, tak by to bolo krasne zamrznute (nie lad)
hupiky parada, ziaden lad, vacsinou zmrznuta hlina/listie, miestami tvrdy sneh s kolajami bez snehu a ladu.
zlta tvrdy sneh, vyborne sa islo.
na bankov super v podstate bez snehu, len miestami useky s ladom, ale dalo sa obist
z bankova okolo koniarne blato, ale dalo sa obist po trave
na hupikoch stado diviakov
smerom na bankov (dole) hopsali 2 srnky
do kelu, aj ja som sa po cervenej vytrapil na lade...2x som hodil drzku a ked lad pominul, tak som sa dolu bankovom vysantil v blate
no a po vcerajsej snehovej nadielke tu bude zase zaujimave...uz aby ta sk****na zima skoncila
no a po vcerajsej snehovej nadielke tu bude zase zaujimave...uz aby ta sk****na zima skoncila
podobne som siel z bankova dolu v piatok poobede , bike som cistil cely vikend ale stalo to zato
Dakujem, ze si si vzpomenul ale este stale trpim a chodim radsej peso.
ja som za...ako vzdy