Pocuj ty Albert einstein staraj sa o sovje motorky ty pako.Davam sem foto nie pre takych curakov ako si ty co sem chodia hejtovat ale pre taky co chcu vediet ake su cesty atd ak by si mal nejake problemi tu mas moje tc 0904123123 mozeme dat stretko a garamtujem ti ze uz viac na internet nenapises ani jeden hate! Ty pako
sovje sa nepíše sovie?
I keď sovu na motorke som ešte nevidel.
Asi v takej zime nejazdia.
Ale uznávam, že to bola zbytočná poznámka a aj prehnaná reakcia. Podľa mňa.
Veselý Silvester želám!
Veď to, že by hodili ale nemajú čo...tak nehadzu. Ibaže by hádzali očkom. Ďakujem za pozvanie, len aby si nebol prekvapený keby som sa naň dostavil. Našťastie, alebo na moju veľkú smolu, mám už lepší program
Úplne blbý zase není že by sem dal svoje skutočné číslo, inak ma napadlo tiež
Inak ak sa správa aj v súkromí rovnako tak mi je ľúto jeho frajerky/ženy no ak mu musí každý dávať zapravdu(predovšetkým keď ju nemá) inak mu naloží tak klobúk dole
Edit: Astro ale to nemusí znamenať že miestny výbušný bitkár je Kristián F. z Bratislavy
To číslo sa objavuje pri niekoľkých inzeratoch na Bazosi, kde ponúka napr.
Kristian F. z Bratislavy držiak na IPhone
Jozef z Bytče starodávny nábytok
Kristian F. z Bratislavy IPhone
Ivana z Košíc korytnačky červenolice
moj Silvester..... zacalo sa to s dupacmi brudy a lto a skoncilo to zlatom v krku
do noveho roka vsetkym Vam zelam z celeho srdca len tie najlepsie a najkrajsie veci a okrem toho strasne moc zdravia a stastnych km na bajku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sovje sa nepíše sovie?
I keď sovu na motorke som ešte nevidel.
Asi v takej zime nejazdia.
Ale uznávam, že to bola zbytočná poznámka a aj prehnaná reakcia. Podľa mňa.
Veselý Silvester želám!
Veď to, že by hodili ale nemajú čo...tak nehadzu. Ibaže by hádzali očkom. Ďakujem za pozvanie, len aby si nebol prekvapený keby som sa naň dostavil. Našťastie, alebo na moju veľkú smolu, mám už lepší program
a sup s tvojim cislom na gay-zoznamku
chcel si do ineho vlakna ?
Inak ak sa správa aj v súkromí rovnako tak mi je ľúto jeho frajerky/ženy no ak mu musí každý dávať zapravdu(predovšetkým keď ju nemá) inak mu naloží tak klobúk dole
Edit: Astro ale to nemusí znamenať že miestny výbušný bitkár je Kristián F. z Bratislavy
Kristian F. z Bratislavy držiak na IPhone
Jozef z Bytče starodávny nábytok
Kristian F. z Bratislavy IPhone
Ivana z Košíc korytnačky červenolice
do noveho roka vsetkym Vam zelam z celeho srdca len tie najlepsie a najkrajsie veci a okrem toho strasne moc zdravia a stastnych km na bajku