Keď sme pri tom - v práci mám "interaktívnu" mapu Slovenska, kde môžu kolegovia doplniť niečo typické, charakteristické pre daný kraj, oblasť, mesto...
A kde sa vyjadroval ennio k svojej hmotnosti? Inak aj ja by som chcel zistit ako na tom som, ale musim vymenit baterie vo vahe. Uz sa na to chystam asi 3 mesiace.
Preto sa. Hodim vazit k frajerke ja doma ani nemam vahu
značku som prevzal a upravil na kopaničiarsky aktuálne úraduje, mal som prestávku, šiel som z dielne do domu s lopatou pred sebou a keď som a chvíľu šiel späť už to bolo zafúkané
Myslim, ze ziadne eco mazivo zase nejaku dobu skusat nebudem. TO co mam doma zhrudkovalo tak, ze nejde pretlacit von a kvapkat na retaz.
(a potom som si precital navod - vraj to zerie karbon. Ale ekologicky )
Štatisticky vzato sú tunajší bajkeri poväčšine tučné svine oblubujúce slaninu, klobásy, akýkoľvek alkohol a bicykel je len doplnok k tejto zážitkovej kultúre pestovania tela!
Nevyjadroval (musel sa?), ale videl som ho osobne, rovnako ako randyho aj misa
Ale to zo mňa hovorí len slepá závisť. Ja som v klube s matko001, Tesak, možno Turbi a spol, my môžeme jazdiť aj vo víchrici
sem-tam som sa aj nepriamo vyjadril... a uz netrpezlivo cakam na 30tku, vraj po nej idu kila hore akosi lahsie
tak uz aj misopetrovic vazi viac ako ja? sviatky su jedine obdobie v roku kedy mozem pribrat - pred silvestrom sracky, po silvestri lezim s horuckami - takze vaha ide skor dolu. a ano konecne nasnezilo aj tu dolu - snad to vydrzi aspon do buduceho vikendu nech sa na tie bezky aj postavim.
Gusto0, romanx ludia robte so sebou niečo.... ja mám stresov viac ako dosť..... ale konečne asi začalo zaberať to že popri tom ako som dennodenne do 3-4rána hore dávam ešte 2 niekedy 3tiu večeru
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto sa. Hodim vazit k frajerke
(a potom som si precital navod - vraj to zerie karbon. Ale ekologicky
Ale to zo mňa hovorí len slepá závisť. Ja som v klube s matko001, Tesak, možno Turbi a spol, my môžeme jazdiť aj vo víchrici
sem-tam som sa aj nepriamo vyjadril... a uz netrpezlivo cakam na 30tku, vraj po nej idu kila hore akosi lahsie
Stres v robote na vas!
Tak toto môžem potvrdiť ...