To je asi nejaký trend dôchodcov - spomenúť politiku v hocičom, veľakrát úplne odveci, ale všetci sa smejú ako nafetovaní. Tento suchý košický humor, pardon vyschnutý humor, je ozaj k popukaniu
Je úžasné, ako svoje domýšľanie podmieňuješ mojim komentom Pobavil si ma. Vieš prd makový aj tvarohový, čo ja tuším a čo nie. A čo viem, z toho by si pustil do gatí
Ťaháš politiku do viacerých tém tu na fóre a mnohých si zatiahol do nej, ani nevedeli ako. U mňa si však na zlej adrese, správna je tu o-hocicom/politika-t15182.html
Ako náhodný nestranný pozorovateľ som zhrozený! Zhrozený nedodržiavaním základných pravidiel politickej korektnosti. Týmto oficiálne žiadam oficiálnych predstaviteľov tohto fóra aby vytvorili špeciálne vlákno,kde by sa všetky ceruzky,fixky,Sršne a podobne vedeli prihlásiť a prejaviť svoju vôľu,aby ich nick nemohol v nijakom prípade ´´brať do papule´´ iný člen tejto ´´blbej stránky´´.
Pardon za OT. Ale proste tá situácia,keď si človek pije kávu pri monitore a takmer ju vyprskne od smiechu mi to nedovolila.
Chlapská ješitnosť Nefandi si zase, jedna hláška neurobí z teba inšpirátora, ako jedna fotka ti neurobí kamošov v ÚVTOS Hrnčiarovce nad Parnou. Alebo môže?
4Ramon: Keby ti ušlo, ***** by si Boli to nepodstatné slová.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď politicky korektný Američan hovorí o černochovi ako o afroameričanovi, tiež "spomína politiku v hocičom"?
astro, boris.ko, Dzejkob511, ennio, Gerson, Jezus, KinDo, kvakob, lapaloma, MageZ, Wladix, vám všetkým sa ospravedlňujem, že kvôli mne ste boli označení ako tí, čo sa smejú "ako nafetovaní". A nebodaj ešte by vzniklo podozrenie, že ste všetci Košičania.
Ťaháš politiku do viacerých tém tu na fóre a mnohých si zatiahol do nej, ani nevedeli ako. U mňa si však na zlej adrese, správna je tu o-hocicom/politika-t15182.html
To je dobré!
Pardon za OT. Ale proste tá situácia,keď si človek pije kávu pri monitore a takmer ju vyprskne od smiechu mi to nedovolila.
Ceruzka made my day:D
Inak nie som dôchodca,a nie som z východu.
laco nevieš to napísať lacnejšie? Tagnúť lajkovačov z predchádzajúceho komentu je dosť priehľadné. Aj Kája hovoril "Klidne tleskejte, mám to rád"
... takze od dnes ma volaj " inšpirátor" ... a Laco by mohol byť " konšpirátor " ...hmm
A Áno sledujem a veľmi pozorne ... a neušlo mi , ze si " upravila " príspevok a vypadlo z neho " nikoho "a " niečo "
4Ramon: Keby ti ušlo, ***** by si
väčšinou
A ty nevieš, že ja som preca preceda pre podstivé falšovanie?
... viď tu: http://rakoczy-ember.webnode.sk/precednictvo/