videl som raz jednoho znameho, ktory ked sa prvykrat vyviezol hore a pozrel dole, tak sa zatal a nechcel ist. neviem ako sa dostal nakoniec dole, ci to aspon skusil, ale asi isiel nazad sedackou. fr. muldicka je paradna, mam odtial aj zazitocek, padol som na lade a smykalo ma s nohami rozcapenymi hlavou dopredu na kamennu sut, keby ma otec nedobehol a nezastavil, asi by som sa tam roztrieskal ako schumi. vtedy som bol decko a nemal som tolko skusenosti a respektu ako teraz.
stačí hypo a deti a človek hneď výrazne spomalí a hlavne jazdí viac s rozumom ja už rozmýšľam, že si kúpim nejaké ľahučké pohodlné skialp topane lebo som zistil, že akosi ten flex index ani nevyužívam
Prvých 100metrov može mat od 60 do 70% potom sa to zlomí. Čo sa týka tej sedačky tak treba tam zasnežovanie a stvorsedačku a dá sa zjazdovka rozširit a nieje problem ako to je v Alpach dat tam varovanie piste for expert:) Mohli by prepojit aj Sklanate pleso s Hrebienkom za tento názor som bol ukamenovaný:) Mimo to musí byt zazitok jediný problem je že to je len raz za den. Skoda ze sa nedaju kupit lyže viazanie a ako čítam aj lyžiarky na zjazd aj skialp zároven. Ja nespomalujem praveže sa mi zdá že zrychlujem ako som sa oženil:)
hmm tak možno je tou mňa už vekom a nie rodinou ale inak ja si myslím, že je množstvo dostatočne tvrdých a presných lyžiarok ktoré sú vhodné aj na dlhý čí rýchlejší výšlap a tak isto techové viazania sú dostatočne pevné a bezpečné na akýkoľvek zjazd na zjazdovke... skôr ide o vhodné lyže aby splnili čo chceš a aby ten kompromis bol posunutý správnym smerom
Bez problémov sa dajú kúpiť dostatočne tuhé skialpové lyžiarky. Len sú kúsok drahšie ako tieto moje, lebo sú vystužované karbónom. A lyže a viazko to je ako bike, tiež si do lesa nevezmeš cesťák. Pre bežného lyžiara ale nevidím žiadny problém. So skialpovou výstrojou si bez problémov zajazdním aj na zjazdovke, vrátane čiernych. Až taký dobrý lyžiar nie som, aby ma výstroj obmedzovala aj keď je pravda, že na tvrdej zjazdovke mám radšej zjazdové lyže kvôli tomu, že sú ťažšie a tuhšie (zase sa dajú kúpiť tuhšie skialpové lyže keď si ochotný priplatiť).
Ked budem v Rakúsku sa nato popýtam presnejsie lebo lyže mi dosluhuju a určite sem tam by som vyuzil aj ten skialp. Moc tomu nadej nedávam ale dnes sú už všelijaké materialy a vymoženosti.
Dik, tiez mam teraz all mountain lyže s drevenným jadrom a radiusom 17m a som spokojny len su urcene na zjazdové trate.. No dávaš mi chrobáka do hlavy:) Len stred mam 76mm nie 97. Do hlbokého snehu isto dobre ale ako sa to bude chovat na upravenej zjazdovke. Vyskusam nejake lopaty požičať a testnut:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lacnyskialp.sk/black-crows/camox-1516
http://www.snowmagazine.com/ski-gear/955-skis/black-crows-camox-2016
http://www.biciscallejeras.com/en/pedals/1246-clipless-platform-pedals-xpedo-gfx-enduro-freeride.html
https://www.amazon.com/sinz-clipless-2-sided-platform-pedals/dp/b001c6bka0?tag=indifash06-20