zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Po doliatí som mal gumy zapotené ako tie na fotke. Ďúrky sa zalepili a plášte slúžili ďalej k spokojnosti.
Su folding. V reale tie moje maju 850-900g pri 29x2.25.
No inak nahodil som ich nakoniec celkom polahky. Ale fakt neviem ci to je tym mydlom, skor mam stale obavy ze tam, kde sa dostane mydlo sa nedostane mlieko. Ale drzat to drzi pekne, rano som ich robil a uz som na nich dnes aj bol 33km.
Ano, na niektorych plastoch sa to zalepi a prestane, niektore si nedaju povedat a stale vysychaju a treba dolievat a nema to zmysel.
akurát pred dvoma týždňami sme zákazníkovy nahadzovali jeho hrotové plášťe (nejaký contík a kenda... oba spolu mali 2,5 KG
takže 900g je ešte v celku OK
akurát pred dvoma týždňami sme zákazníkovy nahadzovali jeho hrotové plášťe (nejaký contík a kenda... oba spolu mali 2,5 KG
takže 900g je ešte v celku OK
No minule sezony som ich jazdil na takych ze nahradnych "zimnych kolesach" co mam a s dusami, nechapal som tuto zimu na niektorych kopcoch, tak som to odvazil a rozdiel bol 2kg rotujucej vahy. No ale kedze predpovedaju dufam dlhe a vytrvale mrazy tak som ich dnes nahodil pekne bezdusovo na karbon rafky. Rozdiel je teraz vlastne len uz v plastoch, takze cca 600-700g celkom.
Ma niekto skusenost tymito kolesami bez dusi?
Mam ist do toho?