To som kúpil tu na bazare za 7€ je dobré keď kkti vidia že ma nemajú autom lízať ale čo najďalej a s týmto ledsvetlom na zemi to zaberá ,obchádzajú ma ako keby som ani na slovensku nebol
dá sa to kúpiť aj na ebay... za 1,88 USD free shipping...
my posledne 2 vikendy takto....... sice to da dost roboty udrzat tie plochy kvalitne ale stoji to zato a hlavne decka si to uzivaju a je ich problem dostat domov vecer
samozrejme ani opekanie slaninky nesmie chybat a vcera sme si to vylepsili o BURAN-a a dosky co bola tiez super zabava
Tesak - pekne, co je to za jazero? Budmerice?
inak aj ja som vcera pri Cunove videl na jazere korculiarov, ale pritom bolo dost teplo, tak ich obdivujem ze maju na to odvahu.
iron.hide hej, budmericky rybnik.... netreba mat obavy, ta zima co bola minuly tyzden spravila dost silny lad a v noci byva stale dost velka zima aby to lad vydrzal bez ujmy
Mám tu jednu fotku z minulého týždňa. Priznám sa, že neviem ako mohlo vzniknúť, to čo je na nej vidieť. Vedel by mi to niekto objasniť? Kruhy tvorili akýsi trojuholník - dole pri potoku základňa a postupne do kopca sa zužovali. Priemer každého kruhu odhadom 50-60cm. Je to odfotené na Devínskej Kobyle zhruba medzi Švábskym vrchom a Devínom, vedľa potoka Benčík(?). Stopy po ľudskej/zvieracej aktivite som si nevšimol žiadne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dá sa to kúpiť aj na ebay... za 1,88 USD free shipping...
samozrejme ani opekanie slaninky nesmie chybat a vcera sme si to vylepsili o BURAN-a a dosky co bola tiez super zabava
EDIT: nejde mi vlozit video s blbnutia so skutrom tak aspon link: https://www.facebook.com/juro.zelinka/videos/pcb.1383398428392253/1383345575064205/?type=3&theater
inak aj ja som vcera pri Cunove videl na jazere korculiarov, ale pritom bolo dost teplo, tak ich obdivujem ze maju na to odvahu.
dik - objednane
edit: uz vidim foto gpx
http://boriske.rajce.idnes.cz/20170115_Bachledova_dolina_lyze/