s tou spotrebou s bajkom na 5 tych dvrach mat e pravdu je tod dost vysoko. Skusenosti 7,5L benzinu s pustenou klimou. Bez biku s klimou 5,1L. Idealne je bike poskladat do kufra ele pri ansej batozine to nejde auto je plne.
Je veľký rozdiel medzi nosičom na 5 dverách a na ťažnom - na ťažnom je viac v závetrí a má to menší vplyv. Ale na takej mazde CX7 trčia biky nad auto a urobia peknú šarapatu ( nárast z 12l po meste na 20l po okreskách)
strešný? ve´d tie majú najvačší odpor.... -_- si asi neporovnával spotrebu so 4 bajkami na strešnom a následne so 4 bajkami na ťažnom však?
Myslel som strešný box (nie nosič) v kontexte toho čo písal matko 001, že musel bajk čistiť od soli...v boxe by bol celý chránený pred nečistotami...
radšej obetujem spotrebu, ako pracne čistiť bajk od soli, nehovoriac o tom ako mu to neprospieva (tá soľ)...
Samozrejme taký box je len teória...neviem si predstaviť ako by taký box vyzeral...
prisli v utorok, vcera som nahodil a hned otestoval
dal som tlak len nieco cez 3 bar lebo vsak sneh a lad ale na asfalte prvych 10km hulakali ze som nepotreboval ani zvoncek
Udajne su to 2,2 a dole fotka s porovnanim s povodnymi 2.0 tak teraz neviem kde udelali soudruzi chybu
ja 100
ked som to nafukal malou pumpickou asi na 1,8 a sadol si tak som isiel skoro rafikom po zemi a to by som im neurobil, uz aj tak som mal pocit ze jazdim na vyfucanom kolese, strasne tazko to slo
Jazdím bežne tlaky 3,5-4bar v pneu na dirťáku. Preto ak výrobca uvádza tlak na pneu, tak ho uvádza z dôvodu, že sa tá pneu s takým tlakom môže jazdiť. To, nehovorí, že vo vašom prípade v lesoch potrebujete viac ako 2bary.
Bežne chalani jazdia v hale na dirtoch /HTčkach 3,5-4bary na Maxxis Ikonoch a podobných "nízkovalivých" srandách, ktoré našli v garáži..
Bade: mas zlu stupnicu na pumpe .. btw min. tlak na plasti znamena, ze vozit ho na nizsom ti moze roztrhat bocnicu. Auto ma n-nasobne vacsie gumy, tak je to normalne, ze tolko nefukas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie je za čo
Myslel som strešný box (nie nosič) v kontexte toho čo písal matko 001, že musel bajk čistiť od soli...v boxe by bol celý chránený pred nečistotami...
radšej obetujem spotrebu, ako pracne čistiť bajk od soli, nehovoriac o tom ako mu to neprospieva (tá soľ)...
Samozrejme taký box je len teória...neviem si predstaviť ako by taký box vyzeral...
dal som tlak len nieco cez 3 bar lebo vsak sneh a lad ale na asfalte prvych 10km hulakali ze som nepotreboval ani zvoncek
Udajne su to 2,2 a dole fotka s porovnanim s povodnymi 2.0 tak teraz neviem kde udelali soudruzi chybu
ked som to nafukal malou pumpickou asi na 1,8 a sadol si tak som isiel skoro rafikom po zemi a to by som im neurobil, uz aj tak som mal pocit ze jazdim na vyfucanom kolese, strasne tazko to slo
Bežne chalani jazdia v hale na dirtoch /HTčkach 3,5-4bary na Maxxis Ikonoch a podobných "nízkovalivých" srandách, ktoré našli v garáži..