Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Ahojte Nitrania nevala sa niekomu doma konus na vidlicu? krk 1 1/8" na semi integrovane hlavove zlozenie...uz som pobehal všetky miestne servisy a nikde nic len na objednávku...kludne môže byt aj cele hlavove vďaka za pomoc
Caute,na zobori je len tá jedna zjazdová dráha či ich tam je viac?Poznám len tú,kde idem od pyramídy a skončím pri liečebáku...Nemyslím klasické cyklotrasy ale skôr DH
Zatial mozem len slovne: Ked by sme sli opacne - tvoje velke Vcko z pravej strany (z valu,esicka...alebo ako to este ludia volaju), tak sa odpajas z valu takym vysupom na pravu stenu valu,alebo nie? Lebo nerozumiem presne,preco by ta to malo viest uplne dole ku strelnici-to je snad odbocka na chodnik kusok nizsie, nez myslim. Ta odbocka ktoru myslim sa nachadza kusok pred druhou zakrutou,ktora ta stoci opat na vychod a potom dolu do Hrnciaroviec - je to taky vyskok z valu rovno... Pokracuje singlom, ktory vlastne hladas a ten nekonci uplne napojenim sa ako to mas vybodkovane, ale cca styri cervene bodky predtym musis zist tou naznacenou lesnou cestou na mape strmo dole a napojit sa na tvoju trasu. Stale pisem o smere z vychodu na zapad. V opacnom smere to tazsie najdes. Skus ist pomaly v zhora po tej casti, ktoru ma Galipe na mape oznacenu napisom "Hrnciarovska" a sleduj pravu stranu, odbocku/vyjazd musis najst...
quidoo, mám to tam slušne prelezené a prepojku, akú by si chcel, som tam nenašiel. Ani v mapách ani v reále. V tej časti sú len lesné cesty (prípadne chodníčky) smerom hore. (väčšinou ani nie sú prepojené s hlavnou tepnou na vrchole - teda slepáky)
Tak este raz a v kratkosti: Urcite existuje priamociarejsia cesta nez to, co mas na zazname. Skus hladat podla mojho popisu vyssie, alebo mozno niekedy osobne...
Zelene bodky - slepa cesta "kolmo" hore pre lesne mechanizmy, na jesen tam prebiehala tazba, na konci je velky rozryty priestor, kde spracovavali stromy a otacali sa
Zlte bodky - pri troche stastia sa da najst chodnik pokracujuci sikmo dole na vychod, ale nie je to nic zaujimave.
Cierne bodky - to je trasa prepojky. Zlava strmy zaciatok ale vsetko je slapatelne. Je tazke trafit odbocku zo zelenej doprava na ciernu. Sprava je to vyslovene zabavny singel. Staci trafit odbocku z valu.
Prepacte, ale teraz ma tam nikto nedostane. Skuste si to prejst, mozno budete prekvapeni. Alebo nabuduce odfotim pripadne mozeme spravit stretko.
Pánové, zajtra chystám výjazd https://mapy.cz/s/1BkW9 a chcel by som sa opýtať aká je tá cesta medzi Štitármi a Drážovcami, resp. či je to jazditeľné na 38mm plášťoch alebo mám brať horák, keďže to na mapy.cz vyzerá ako "cesta"
Je to asfaltka, miestami rozbita ale v pohode prejazdna.
Ale ked ti mozem odporucit, tak sa da pekne obist aj kus tej cesty na nitru po 64.
To je hlavni tah, dost frekventovani a niektory tam jazdia ako debili.
Vo velkom kyri sa da napojit na cestu popri hrádzi rieky nitra, to je tiez asfaltka, ale bez premavky.
Pred nitrou musis prejst asi kilometer-2 po hradzi ale okrem toho je uz vsetko fajn aj na 38.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto som si zvykol chodit na hreben - velmi malo frekventovane
nemate nejaky gpx track cca naznacenej "spojky" - je tam vobec nieco?
dik
Nejaký dobrák mi tam už ale čosi zmazal.
Tak este raz a v kratkosti: Urcite existuje priamociarejsia cesta nez to, co mas na zazname. Skus hladat podla mojho popisu vyssie, alebo mozno niekedy osobne...
Zelene bodky - slepa cesta "kolmo" hore pre lesne mechanizmy, na jesen tam prebiehala tazba, na konci je velky rozryty priestor, kde spracovavali stromy a otacali sa
Zlte bodky - pri troche stastia sa da najst chodnik pokracujuci sikmo dole na vychod, ale nie je to nic zaujimave.
Cierne bodky - to je trasa prepojky. Zlava strmy zaciatok ale vsetko je slapatelne. Je tazke trafit odbocku zo zelenej doprava na ciernu. Sprava je to vyslovene zabavny singel. Staci trafit odbocku z valu.
Prepacte, ale teraz ma tam nikto nedostane. Skuste si to prejst, mozno budete prekvapeni. Alebo nabuduce odfotim pripadne mozeme spravit stretko.
Ale ked ti mozem odporucit, tak sa da pekne obist aj kus tej cesty na nitru po 64.
To je hlavni tah, dost frekventovani a niektory tam jazdia ako debili.
Vo velkom kyri sa da napojit na cestu popri hrádzi rieky nitra, to je tiez asfaltka, ale bez premavky.
Pred nitrou musis prejst asi kilometer-2 po hradzi ale okrem toho je uz vsetko fajn aj na 38.