mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Hoši neviete náhodou, či tento chodník (vybodkovaný fialovou) z Kľaku do Vrícka je zjazdný? nemyslím samozrejme teraz cez zimu... blúdim po mape a hľadám nejaké traily a toto sa mi vidí podľa mapy ako fajn zjazd.
Ak to tam niekto pozná, podelte sa
keď už sa zaujímaš o reálne chodníky tak radšej zisťuj polohu na lesníckych mapách NLC. veľa naznačených čiar na shocart mapach vôbec neexistuje. čo sa dá z mojeho pohľadu povedať aj o chodníku z hrebeňa do vrícka. takisto to platí o severnej zvažnici ktorá je naznačená hore na hrebeň.
neviem ako moc sa chceš dolámať. posúď s prvej fotky prudkosť (stačí sa pustiť voľne cez les). a je potreba obísť vrcholové bralo aj si ho netrúfaš skočiť
!ZDIEĽAJTE! Oznam pre všetkých turistov a downhillistov. MEDVEĎ NESPÍ !!! Vzhľadom na to že rok 2016 bol úrodný na bukvice a snehu nenapadlo veľa, medveď si ešte stále môže zbierať zásoby na zimu, ktorej sa možno ani nedočká. Preto Vás prosíme, aby ste rešpektovali jeho súkromie a nezasahovali mu do teritória. ON JE TU DOMA. Určite nieje premnožený. Nemusíte podliehať panike a volať poľovníkov na odstrel. Sme radi, že ku nám zavítal a že dodal Sekaninám pravého ducha divočiny. (Fotka stôp bola nasnímaná vo vyznačenom červenom poli na mape) Dávajte si pozor, za pochopenie Vám medveď vopred ďakuje.
ako to vyzerá s trasami na bežkovanie v PD a okolí? Polia medzi Kaniankou - Prievidzou, Nedožermi - Prievidzou som videl, že frčia. Ja som čo to prešliapal aj z Poruby na Kanianku a Lazany....Lesopark - Nedožery sú tiež...
Máte ďalšie trasy?
Ahoj, ja som si dnes SMS-koval s p. Klementom (KL Fortischem Nováky http://www.klno.eu/).
Trate pod hotelom Chvojnica sú vraj upravené. Foto z minulého roku.
Vieš čo bol som aj dnes po poliach a dalo sa je to sice makke tak som si vyslapal 500metrovu stopu a tocil som to do kola,lepsie ako sa trapit na trenazery Na chotaroch je viac snehu a zimsie isto sa to bude drzat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak to tam niekto pozná, podelte sa
keď už sa zaujímaš o reálne chodníky tak radšej zisťuj polohu na lesníckych mapách NLC. veľa naznačených čiar na shocart mapach vôbec neexistuje. čo sa dá z mojeho pohľadu povedať aj o chodníku z hrebeňa do vrícka. takisto to platí o severnej zvažnici ktorá je naznačená hore na hrebeň.
neviem ako moc sa chceš dolámať. posúď s prvej fotky prudkosť (stačí sa pustiť voľne cez les). a je potreba obísť vrcholové bralo aj si ho netrúfaš skočiť
ako to vyzerá s trasami na bežkovanie v PD a okolí? Polia medzi Kaniankou - Prievidzou, Nedožermi - Prievidzou som videl, že frčia. Ja som čo to prešliapal aj z Poruby na Kanianku a Lazany....Lesopark - Nedožery sú tiež...
Máte ďalšie trasy?
Trate pod hotelom Chvojnica sú vraj upravené. Foto z minulého roku.
Tá fialová sa mi brutálne páči.