laco Máš , ale že veľmi zle presvedčenie ...ty si asi veľmi pozorne nečítal JoKo-ve príspevky ohľadom poskytovania zdravotnej starostlivosti , pochybeniach a smrti plne cynizmu a miestami prechádzajúce až do absurdity / na to som narážal / ...a ešte raz rezolútne NIE ...nie som precitlivelý na " nemocnicu " ako na inštitúciu
Humor , to je to čo tu ľuďom chyba
A ja sa teším na trojdňovo-Jasné bežkovanie a snowshoeing / znie to tak "športovejšie " ako snežnicovanie /
chcel poukázať na to, že je nezmyselné, že na STK majú predpísané percentá, koľko áut nesmie prejsť.
Nemyslím si, že existuje predpísané percento vozidiel, ktoré neprejdú. Ale pre kontrolný orgán môže byť smerodajné, ak niektorá stanica vykazuje výrazne vyššiu úspešnosť, čo by mohlo indikovať korupciu. Tiež by sa patrilo prihliadať aj na regionálne odlišnosti.
Raz som konzultoval vo firme, čo predáva životné poistenie a nachytali sme tam podvodníka práve tým, že mal 0,0% storno, čo samozrejme neexistuje. Viťúz, chcel pôsobiť ako perfektný predajca a na tom sme ho nachytali.
Ramón, JoKove príspevky o nemocnici a zdravotnej starostlivosti sú o inom. Písané s iným cieľom. On to myslí vážne. Ja to vážne nemyslím.
Ja som vo svojom príspevku použil "nemocnicu" schválne ako humornú nadsázku. Čím väčšia absurdita, tým lepšie sa pochopí, že vlastne opak toho, čo tá absurdita tvrdí, je pravdou.
odvzdusnovanie mi nerobi problem, len ta spolahlivost, je to smejd (SRAM Guide R, rovnako ako predosle vsetky Avidy co som mal)...2 tyzdne som nebol na biku, ze zajtra konecne idem, tak dnes kontrola...pozeram ze za tie 2 tyzdne sa samovolne vysunuli piestiky, ze sa kolesom bol problem otocit - nic to, zatlacim ich...no a packa prestala zaberat tak co, vsak skontrolujem dosticky a rovno odvzdusnim nie? najprv sa zlomila zavlacka, nasledne sa strhli hrany na tej inbus skrutke, ktora drzi dosticky (vyrobena z hovna)
no a kedze vnurne vedenie a nemam uz doma trne a olivy, nemal som ani ako vymenit za brzdy z haraburd starych...tak som to odvzdusnil na kotuci, tak ako boli na biku a brdzit to brzdi, ale mam o dalsiu zabavu postarane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Humor , to je to čo tu ľuďom chyba
A ja sa teším na trojdňovo-Jasné bežkovanie a snowshoeing
Nemyslím si, že existuje predpísané percento vozidiel, ktoré neprejdú. Ale pre kontrolný orgán môže byť smerodajné, ak niektorá stanica vykazuje výrazne vyššiu úspešnosť, čo by mohlo indikovať korupciu. Tiež by sa patrilo prihliadať aj na regionálne odlišnosti.
Raz som konzultoval vo firme, čo predáva životné poistenie a nachytali sme tam podvodníka práve tým, že mal 0,0% storno, čo samozrejme neexistuje. Viťúz, chcel pôsobiť ako perfektný predajca a na tom sme ho nachytali.
Ja som vo svojom príspevku použil "nemocnicu" schválne ako humornú nadsázku. Čím väčšia absurdita, tým lepšie sa pochopí, že vlastne opak toho, čo tá absurdita tvrdí, je pravdou.
... a áno, humor je to, čo ľuďom niekedy chýba.
no a kedze vnurne vedenie a nemam uz doma trne a olivy, nemal som ani ako vymenit za brzdy z haraburd starych...tak som to odvzdusnil na kotuci, tak ako boli na biku a brdzit to brzdi, ale mam o dalsiu zabavu postarane
ale celkom pekná komédia