Nedeľa z časti po hrebeni, vyskúšali sme nový chodník z Motrogoňa na Kotlík... čo chlapci minule čistili. Mne to rýchlo odvaľovalo na prvý krát... chlapcov som dole čakal Fotil Janko
Nazdárek bikery SV.
Tento výkend v nedelu 11.12.2016 ako každý rok sa koná pojazd na bicykloch takzvana rozlúčka z cyklosezonou 2016.
Stretavka v centre na namesti pri soche Anča o 11:OOpo prípade tel .kontakt :0905 960 308
Ahoj kolegovia
Idem na vás s prosbou o info, ako to aktuálne vyzerá s cestami (auto) smerom od Sniny na Poloniny (Stakčín - Runina - N. Sedlica atp.). Možno niekto od vás v tých končinách býva, má tam rodinu - známych, alebo sa k tejto informácii dostal inak. Za akékoľvek info (je to odrezané...dá sa v pohode...odhŕňajú každú hodinu a pol...len s reťazami...atp.) budem veľmi vďačný!
no ja iba do Sniny mam cerstve info le to ti nepomoze lebo ty chces od Sniny ...takze nepomozem asi, ale od rana sa to polepsilo aspon smerom z a do humenneho ale ze vraj to neskoncilo
no dnes rano katastrofalne vela snehu u nas, cesta do HE sice zjazdna ale kopec ujazdeneho snehu a vybite diery nahadzuje s autom jak drble..proste nahovno a smerom hore si to neviem ani le predsatvit podla toho co je u nas dneska a vraj to nekonci
to teda nie, dnes sme isli hore na kamen, Jakub skusal skialp a ja za nim peso , ale to bol kruty mordor, miestami som mal celu palicu lyziarsku v snehu len rucka trcala teda meter snehu...no dufam ze to nepride naraz teplo a sa toto neroztopi rychlo bo budemem plavat
ale inac hore teda naozajsna zimna divocina a slnko sa dnes hralo s nami a boli to neskutocne pohlady
nie nikto nastastie ale Majka Surnicinova sa zranila a vzhladom na tazke podmienky ju bol problem dostat dole, ale posledne info od Jonkyho bolo uz ked bola v sanitke, ze normalne komunikovala len sa nevedelo co ma poranene a preto ju museli transportovat zafixovanu. Ale hovorim bol tam Jonky a Kubo , my sme sa stretli s nimi s Majkau, Majom a Jankom na parkovisku ked sa chystali ist hore.Ja mam iba sprostredkovane informacie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sports-tracker.com/workout/miskozla259/580de48a205b9b1668d64896
Tento výkend v nedelu 11.12.2016 ako každý rok sa koná pojazd na bicykloch takzvana rozlúčka z cyklosezonou 2016.
Stretavka v centre na namesti pri soche Anča o 11:OOpo prípade tel .kontakt :0905 960 308
http://www.sports-tracker.com/workout/miskozla259/586244758a2c305957e526f4
Dávam do pozornosti Predsilvestrovský výstup na Vihorlat vo štvrtok a Silvestrovský beh v piatok , viac na OUTDOOR HUMENNÉ - plánovane akcie.
Idem na vás s prosbou o info, ako to aktuálne vyzerá s cestami (auto) smerom od Sniny na Poloniny (Stakčín - Runina - N. Sedlica atp.). Možno niekto od vás v tých končinách býva, má tam rodinu - známych, alebo sa k tejto informácii dostal inak. Za akékoľvek info (je to odrezané...dá sa v pohode...odhŕňajú každú hodinu a pol...len s reťazami...atp.) budem veľmi vďačný!
autobusi normálne jazdia . Tu máš fotky z Runeny zo včerajška a dočítaš sa tu aj o aktualnej situácii .
ale inac hore teda naozajsna zimna divocina