Davam predbežne do pozornosti :
MTB - Pretek . Dňa 29-30 . apríla spojený s ciklo festivalom v Lackovciach .
BEH - Kros . Dňa 7 . maja v Lackovciach .
Viac info už čoskoro .
Všetky tri trate sú zokruhované , nie ako pred rokom .
Ak by mal hockto záujem si to prejsť skôr než tu dám gps záznam a kým nebudú vyznačené tak sa nehanbite a volajte . Dohodneme stretko a pôjdeme . Tú krátku a strednú aj zabehnúť .
aha takze je to opravene? akze sa uz nekona ta tzv cyklotura na miesto o ktorom sa oficialne nehovori ))))) teda na Vihorlat ale vazne, lebo to sme s Jakubom preberali ze ako to vlastne ze aj akcia aj cyklotura...
Ahojte,
chystam sa na velku noc do Sniny za svokrou a rozmyslam, ze zoberiem bike. Nasiel by sa niekto, kto by so mnou dal daky vylet v sobotu?
Raz som uz u vas bike mal Dodo-Carlos ma pekne navigoval, ale samemu sa mi velmi nechce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo super .
MTB - Pretek . Dňa 29-30 . apríla spojený s ciklo festivalom v Lackovciach .
BEH - Kros . Dňa 7 . maja v Lackovciach .
Viac info už čoskoro .
Ak by mal hockto záujem si to prejsť skôr než tu dám gps záznam a kým nebudú vyznačené tak sa nehanbite a volajte . Dohodneme stretko a pôjdeme . Tú krátku a strednú aj zabehnúť .
http://www.mtbiker.sk/kalendar/2017/2532/cyklofest-2017-3-rocnik-mtb-preteku-ilovnickym-hrebenom
chystam sa na velku noc do Sniny za svokrou a rozmyslam, ze zoberiem bike. Nasiel by sa niekto, kto by so mnou dal daky vylet v sobotu?
Raz som uz u vas bike mal Dodo-Carlos ma pekne navigoval, ale samemu sa mi velmi nechce
http://laborecka10.sk/ilovnickamtb/registracia
Ake tajnosti s GPX. sem s nimi nech vieme do coho ideme, alebo neideme. 😆