To mozem skusit ale mam podozrenie na to onditko, bezne totiz drzi aj 3 dni ale sem tam sa stane ako by tam bolo aktivovane nieco co ma ma prinutit hladat nahradu.
takze, po presne 2 rokoch a 3 tyzdnoch mi odisiel NOTE 4 , za mna ,skusil som vela veci,nepomohlo mi nic: ofiko servis sa asi ani neoplati riesit predpokladam
problemy nastali po aktualizacii na 6 Marshmallow: klasika mrzne,vybija bateriu (a to som kupil novu,ze chyba bude v nej) blablabla asi najvyssi cas prejst na WIFON
to uz by bolo nad moje sily: nie som mobil maniak: vsakovy Linux apod hovadiny ano,ale toto ee: aj toho ODINA+firmware som musel zaplatit cez jednu cigansku bulharsku stranku: nikde som nenasiel SVK lokalizaciu Lollipop firmware... sammobile som musel pouzit navod: ale vsetci to tam riesia,ze odisla emmc pamat ci co,a takyto mobil rovno do kosa: uz vcera som mal 100 chuti po nom ***** kladivom a odchod dpc a kupit si cinsku sracku za 50€ z gearbestu,alliexpressu a hotovo .. vlastne mne by mobil ani nechybal aj tak na nom len volam,budikujem,hladkam ho na hajzli,ked seriem a to je asi tak vsetko: jedina dobra vec na NOTE 4 bola: brutalne kvalitne fotenie s nim bolo: kvôli dcere som to kupoval vlastne
misung XCA riesim ako prve: ziadna SK TMS tam nie je Hack3r presne toto su ti bulhari odkial som stiahol tie SK FW TSM hehehe .. kaput nie je: lebo do menu sa viem dostat: len mrzne,buuguje,spomaleny jak 286ka komp:
zajtra pride pre nu servis: esteze zadara beru a posielaju spat
trochu OT ale chcem podporit kamarata, strasne skromneho chalana z TT ktory vyrobil appku pre android na zdielanie foto z celeho sveta........ skoda ze niesom na androide Fable
Zdravím vás, dámy a páni , uvažujem na kúpou nového mobilu, lebo nie som spokojný s kvalitou fotiek na mojej xperii E3, požiadavky: čo možno najlepší foťák, GPS, dlhá výdrž batérie, displey okolo 5 ", cena do 200 €. Najviac ma oslovil tento https://digitall.sk/mobily/smartfony/huawei-p9-lite-ds-cierny#31316, ktorý by splňal požiadavky a čítal som o ňom väčšinou len pozitívne recenzie. Viete o niečom podobnom, čo by bolo na podobnej úrovni, možno lepšie? Vďaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
problemy nastali po aktualizacii na 6 Marshmallow: klasika mrzne,vybija bateriu (a to som kupil novu,ze chyba bude v nej) blablabla asi najvyssi cas prejst na WIFON
Hack3r presne toto su ti bulhari odkial som stiahol tie SK FW TSM hehehe .. kaput nie je: lebo do menu sa viem dostat: len mrzne,buuguje,spomaleny jak 286ka komp:
zajtra pride pre nu servis: esteze zadara beru a posielaju spat
Fable
https://www.alza.sk/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb?dq=4202141&catid=18843445#popis