No na mňa sa poštárka pravidelne vykašle, aj keď je 100% niekto doma, vždy nechajú len oznámenie v schránke, že adresát nezastihnutý... Takže u mňa je Slovenská pošta v rankingu dosť nízko
Mne v poslednom case: kolesa, dve vidlice, svetielka a na dalsie svetielka este cakam. Napr. vcera bola u mna najskor postarka s nejakymi zasielkami pre fotra ktore urcite nesmiem prebrat ani s obcianskym a poobede doniesla zasielkova este hodinky, takze to maju celkom rusne.
Mne Sigmu BC 2006. Objednal som 16-ho v noci z Californie a 29-ho som obdrzal balik. Spokojnost. Este cakam na pneu (Conti Double Fighter II) a nejake drobnosti z kolokram.sk, ale zatial som nedostal mail o podani...
Ja mám poštára. Už veeeľa rokov. Furt toho istého. Takže mne už dlhé roky poštárka nič nepriniesla. A predpokladám, že kým terajší nepôjde do dôchodku alebo ho nezrazí auto, tak mi poštárka ani nič neprinesie.
no, nebola to postarka, ale typek z ups, a priniesol konecne tri 750 gigove disky a dalsie cakanie na bizuteriu na bike, co by mohla uz aj konecne prist z CZ
katko
ten/taky stojan co mas ty som nechcel. potrebujem aj co to vyštelovat...a tak. cena je velka no predsa nizsia...kuk link http://www.topeak.cz/index.php?sel_u1=0 ... &menu=shop
inak v poslednej dobe preferujem nakup z tepla domova ako zhanat zhanat a nezohnat.
na wiggle som nejaky gold customer = zlava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...teda bol to postar a chcel penaaaze
tak taka prilbicka by sa aj mne lubila, dijck, nechces aj mne urobit postara
inac farbu taku istu ako je na obrazku
Ak dobre kukam 21. ste /sme/ tu prilbu riesili a 31. to prislo ?
S wiggle v pondelok objednal a stvrtok to tu mal
Oné neprišli mi len cukríky
dokonca presne tento - http://wiggle.co.uk/ProductDetail.aspx? ... 0Workstand za neskutočných 19.99 GBP
ten/taky stojan co mas ty som nechcel. potrebujem aj co to vyštelovat...a tak. cena je velka no predsa nizsia...kuk link
http://www.topeak.cz/index.php?sel_u1=0 ... &menu=shop
inak v poslednej dobe preferujem nakup z tepla domova ako zhanat zhanat a nezohnat.
na wiggle som nejaky gold customer = zlava.