a zase tri fotky odo mna,neskor aj video
Takze trasa:Vaals(NL-BE)-Aachensky les(GE)-Tolerone Trail, nedela 27.1.2008, ucastnici:5ks Holandsky enduro riders+moja Slovenska malickost copyrighti4.pinkbike.com i4.pinkbike.com
Novy povrch asfaltky na Kosariska z Bieleho Kriza. Novy povrh je od kizovatky s cervenou ktora ide z bieleho na Somara...
Inak na fotke to nie je vidiet ale ta cesta bola ciste sklo ako som isiel na biku tak mi bolo divne, ze mi stale nejak uteka inym smerom ako chcem a ked som zacal jemne pribrzdat tak som bol uz na zemy
ha, ani na jar netreba cakat. v sobotu sme ju krizovali z modrej na Salasi na cervenu smer Biely kriz a uz si to tam frcal nejaky tuningac bez spz na vylagrovanom Tipe (tusim)
ked som ja odchadzal z tejto asfaltky tak som skoro 3x padol co som isiel v SPD a o chvilu sa tam na cestu vrutilo auto modry Citroen Xantia tak som zvedavy ci tam nebude nieke priesek v poraste nebo bolo to ciste skolo ani to tak nevyzeralo ale ako nahle som zastavil a chcel som vysadnut na bike tak sa mi smykal na bok stale ze som musel tlacit
tmax: Z Bergu tam ide asfaltka? Ja som tam chcel ist pred par rokmi z Wolfsthalu (cez les) a narazil som na dvojmetrovy plot (kvol ochrane zveri), cez ktory som neliezol. Z Bergu som nesiel.
Cez ten plot je to za 2000 EUR pokutu. A celkom hore nie je asfaltka, ale štrk, pokiaľ to za posledný polrok Oesterreicheri neobliali niečím horúcim.
V mape v Cyklotrasách nejaký dobrák napísal, že aj po ceste z Bergu je to vraj za pokutu, to je čo za halušku?
A išli ste niekedy ten hrebienok trochu na J, za Edelstalom ako sú tie vínne pivničky? Ja len raz pešo v desnej hmle, ale silne nad tým rozmýšľam.
tulenik: Nechcem ta zbavovat iluzii, ale pokial viem, za plot mozes bez problemov. Dokonca tade vedu min 3 znacene turisticke cesty. Akurat je to obmedzene nejak casovo, podla polovaciek a vychovy mladych. Mas pravdu, aj nemas s tou asfaltkou. Z Bergu vedie strkova cesta, ale od Wolfsthalu asfaltka (kvoli prijazdu k radaru).
Aj okolo vinnych pivniciek som uz siel, tj. Spitzerberg a okolie Edelstalu poznam. Velmi pekny kraj.
aha, este daco. Ked som vtedy po tej asfaltke isiel, kde je dolu aj tabula Zakaz vjazdu cyklistom, tak som cestou stretol Pinzgauera s BHes. A isli si v pohodicke dalej. Bud sa tam teda moze alebo to mali na haku. Akurat hore ma az jeden opomenul, ked som si fotil ten ich radar. Som mu povedal, ze idem na rozhladnu a siel som...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze trasa:Vaals(NL-BE)-Aachensky les(GE)-Tolerone Trail, nedela 27.1.2008, ucastnici:5ks Holandsky enduro riders+moja Slovenska malickost
Asi cez vikend prsalo alebo snezilo a takto pekne sa to prejavilo.
Inak na fotke to nie je vidiet ale ta cesta bola ciste sklo ako som isiel na biku tak mi bolo divne, ze mi stale nejak uteka inym smerom ako chcem a ked som zacal jemne pribrzdat tak som bol uz na zemy
jj ten to pondelok aj ja som bol prekvapeny ako to je na BK
http://www.gps-tour.info/tours/view.php ... 13133.html
V mape v Cyklotrasách nejaký dobrák napísal, že aj po ceste z Bergu je to vraj za pokutu, to je čo za halušku?
A išli ste niekedy ten hrebienok trochu na J, za Edelstalom ako sú tie vínne pivničky? Ja len raz pešo v desnej hmle, ale silne nad tým rozmýšľam.
Aj okolo vinnych pivniciek som uz siel, tj. Spitzerberg a okolie Edelstalu poznam. Velmi pekny kraj.