z Bikebrothers.cz dorazila dnes dusa Surly do fatbiku a plast Dillinger5 s hrotmi. Ten pojde na zadne, vraj to do stavby vlezie i ked to vyrobca neodporucal. Uvidime.
maros1974 len tak zo zvedavosti. Koľko váži ten fatbike plášť. Ja mám úzke XC hroťáky 26X2,1 a majú cca. po 1 kg. Pri jazde je prírastok na váhe slušne cítiť.
Tu máš celu mašinu misopetrovic. Toto sú najlepšie fotky aké sa mi podarilo spraviť so Samsungom GT s5300... Zatiaľ len vo vnútri, vonku do toho sajrajtu ju ťahať nebudem. Na to mam Frankensteina.
A mozete frflať, ale skúste mi nepokaziť radosť z novej hračky...
ja som to spravil chytro dal som na rajdy zeleno 3,14čovinu a nikto nerieši farbu bajku.. všetci len ten zelený bazmeg ale nie čierna má výhodu že sa hodí ku všetkému nemusíš riešiť že tento dres sa mi k bajku farebne nehodí atď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: chlapi už dosť
kde to nosis ?
pytam sa, lebo ma zaujima co sa stane, ak to je v ruksaku a clovek padne na chrbat ...
Tu máš celu mašinu misopetrovic. Toto sú najlepšie fotky aké sa mi podarilo spraviť so Samsungom GT s5300... Zatiaľ len vo vnútri, vonku do toho sajrajtu ju ťahať nebudem. Na to mam Frankensteina.
A mozete frflať, ale skúste mi nepokaziť radosť z novej hračky...
neboj nic toto by v 86tom bola podpultovka...v reale tip top a znovu super kauf
Ale aby sme neboli uplne od veci, dnes som si kupil šprcku na tretry, zajtra v lese otestujem