V takej situacii to bude pre niektorych jedincov asi jedina moznost kedze 29" odmietaju, ale ja by som vymenil jedine za 29", alebo by som len vymenil to nutne na 26".
Tak sorry ale 26" pneu bude mozne kupit nove este velmi dlho. Nerob paniku.
No ak ti nevadi jazdit na drotovych somarinach /posledne mi jedna taka prepichovala dusu/, tak ok ... tucne UST plaste su problem uz teraz Je to vsetko otazka odbytu .. UST uz malokto chce, lebo su tazke, na 27.5 a 29er obzvlast, takze sa tlacia tmelove riesenia, ktore su v niektorych pripadoch o nicom.
Tak ale LRS je ***** jednocap, navyse nizkozdvihovy a nie zrovna extra chodiaci, takze tam aj pri prepruzeni nenastava velky rozdiel vo vzdialenosti stred - oska kolesa. Cize ano, moze to fungovat aj na niektorych FS. Ale potom hlavne co najmenej pruzit.
mne to padalo na HT pri každej väčšej nerovnosti, súvisle som v teréne dokázal prejsť max 400m, nakoniec mi tá cesta dobre ubehla, hral som sa, že robím rekord, koľko to najdlhšie vydrží
Ja som okúsil pred pár rokmi. Mal som jeden deň požičaný GIANT (tuším nejaký Talon to bol) no a nejako ma to neohúrilo. Jediné + bolo v rýchlosti v menej technických pasážach čo v podstate ja ako veterán už neriešim.
No a "junior" o 29"tke nechce ani počuť.
Ale ako som písal vyššie, asi dlho odolávať nebudeme lebo 26"ka pomaly (rýchlo) umiera
Mňa osobne viac lákajú 27,5" ky - tie sú viac oku lahodiace. 29" ny sa mi páčia len na veľkých rámoch.
Lubik veď aj ty si približne vysoký ako ja, takže aj ta 29ina by bola na veľkom cca 20" ráme a nevyzerala by to zle , ale chápem, že chcete ostať pri tom na čo ste zvyknutí, hlavné aby vám to vyhovovalo a jazdilo sa vám na tých bajkoch dobre
To viem. Ja aj celkovo vyzerám na mojom biku ako keby sedím na "skladačke".
Uvedomil som si to minulý rok keď som videl video z Lukinovej GOpro kde to ešte skreslil takzvaný horný pohľad
Ale nejako ma tá 29"na neláka. No ako som už písal, ak by sa niečo také objavilo, čo ma ako sa hovorí "chytí za srdce" nebránim sa aj 30tke a viac
PS:
Už dve strany hodné presunutia do " 26 vs. 29 "
Tak ale LRS je ***** jednocap, navyse nizkozdvihovy a nie zrovna extra chodiaci, takze tam aj pri prepruzeni nenastava velky rozdiel vo vzdialenosti stred - oska kolesa. Cize ano, moze to fungovat aj na niektorych FS. Ale potom hlavne co najmenej pruzit.
Pozriem najblizsie, kolko vlastne realne sa meni vzdialenost. Inak ano, zdvih je maly, ale nesuhlasim s tym, ze nie extra chodiaci. Vsak aj Specialized to opajcol .. pravda je, ze to vymysleli ale Nemci, Merida to len implementovalo , samozrejme svojim sposobom, tj. vsetko co sa da, pokazit .. to oni vedia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potvrdzujem, funguje to.
No ak ti nevadi jazdit na drotovych somarinach /posledne mi jedna taka prepichovala dusu/, tak ok
Jj, ale dovtedy musia uspesne zavrsit projekt migracie na nove metricke rozmery tlmicov a boosty, aby nic nebolo spatne kompatibilne.
Doteraz som sa domnieval, ze Merida LRS je full, ale moze byt, ze uz je z nej HTcko
takto nejako to teraz obidvaja riešime
ale asi by šlo urobiť to že nahádzať veci na 29nový rám a medzi kolesom a rámom zostane viac miesta na b lato
No a "junior" o 29"tke nechce ani počuť.
Ale ako som písal vyššie, asi dlho odolávať nebudeme lebo 26"ka pomaly (rýchlo) umiera
Mňa osobne viac lákajú 27,5" ky - tie sú viac oku lahodiace. 29" ny sa mi páčia len na veľkých rámoch.
Lubik veď aj ty si približne vysoký ako ja, takže aj ta 29ina by bola na veľkom cca 20" ráme a nevyzerala by to zle
Uvedomil som si to minulý rok keď som videl video z Lukinovej GOpro kde to ešte skreslil takzvaný horný pohľad
Ale nejako ma tá 29"na neláka. No ako som už písal, ak by sa niečo také objavilo, čo ma ako sa hovorí "chytí za srdce" nebránim sa aj 30tke a viac
PS:
Už dve strany hodné presunutia do " 26 vs. 29 "
(Devínska pred chvíľou, tam niekde sú Karpaty)
(Devínska pred chvíľou, tam niekde sú Karpaty)
preco ta anglictina? slovencinou to opisat neslo?
Pozriem najblizsie, kolko vlastne realne sa meni vzdialenost. Inak ano, zdvih je maly, ale nesuhlasim s tym, ze nie extra chodiaci. Vsak aj Specialized to opajcol