Kristina Nie,toto je v národnom žrebčíne v Topolčiankach ešte.Minulý týždeň sme boli po neho.Koníky chováme doma,aj keď priznám sa je to viac priatelkin koníček ako môj.Ja mám bicykle ona kone...máme to podelené
najlepsia zabava pre macku je, ked jej dokazes zohnat gulicku zo starej mysi. to je iny futbal. mam to odskusane. akurat po priamom kope bol problem ju najst. myslim gulicku. a po pokutovom kope som obcas nevedel najst ani macku. ked zacali padat vazy zo stola, tak vedela, ze je zle a bezala sa skryt.
Pekný činčilák.Koľko má rokov?Vyzerá byť už taký mrzutý postarší pán .
Ma 7 rokov a 8,5 kg. Povahou dokonalý pacifista. Najradšej by bol celý deň na kolenách alebo na pleci a nechal sa hladkať a škrabkať. Prosto ... dokonalý plyšák.
Už sa to začalo. Merlin de Minčol doniesol v kožuchu prvého kliešťa.
Inak vyrástol z neho krásny kocúr, ktorý väčšinu času trávi niekde v okolitých záhradách a potom doma zaspí ako mača pritúlený k niektorému z dvojnožcov, ktorí bývajú v "jeho" dome.
Ma 7 rokov a 8,5 kg. Povahou dokonalý pacifista. Najradšej by bol celý deň na kolenách alebo na pleci a nechal sa hladkať a škrabkať. Prosto ... dokonalý plyšák.
Ja mám činčiláka 9 ročného, 9 kilového.Tiež taký salámista, len pupok by všade vyvaloval.Teraz som ho ale ostrihal a celkom ožil.Už aj pobehne .
Už sa to začalo. Merlin de Minčol doniesol v kožuchu prvého kliešťa.
Inak vyrástol z neho krásny kocúr, ktorý väčšinu času trávi niekde v okolitých záhradách a potom doma zaspí ako mača pritúlený k niektorému z dvojnožcov, ktorí bývajú v "jeho" dome.
Človek by čakal, že po takej chladnej zime tá háveď v zemi vymrzne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=H3-4LAt8fP4
https://www.facebook.com/OficialPomba/videos/665070020342082/
https://www.facebook.com/*****line/videos/1487746117932992/
https://www.facebook.com/ipandacom/videos/vl.142324712865334/1242620132488813/
Krásny.
Ja mám činčiláka 9 ročného, 9 kilového.Tiež taký salámista, len pupok by všade vyvaloval.Teraz som ho ale ostrihal a celkom ožil.Už aj pobehne
Človek by čakal, že po takej chladnej zime tá háveď v zemi vymrzne.
Ani to nie je na nej extra poznať, že je ročník 1999
Fotka ale z minulého roka.