Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Akcia -15% Lezyne E-BIKE CLASSIC HB STVZO E800 svetlo na elektrobicykel
94,99 €
-15%
MOC 140 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Uvažoval som o SolarStorm ale ako to tu čítam, tak sa za kvalitné svetlo, baterry pack, baterky a nabíjačku k cene 40€ nemám šancu dopracovať. Poprípade nejaké linky na kvalitné veci za rozumnejšiu cenu hoc aj z číny.
PCycling 300LM USB Rechargeable Bike LED Front Light Aluminum Alloy Power Head Flashing Cycling Bicycle Safety Waterproof Lamp
http://s.aliexpress.com/Zzq6BBNV
(from AliExpress Android)
Keď to porovnám s tým čo mám teraz (5+ rokov starý pack), tak veľkosť a hmotnosť batérie polovičná no kapacita o 50% vyššia. Za nejakých +- 20€ veľmi dobrá kúpa.
Ešte si neodpustím poznámku k teórii že za $25 je možné kúpiť svetlo, nabíjačku aj batériu. Nie, nieje to možné, bude to fungovať možno aj k úplnej spokojnosti ale je to proste odrb na zákazníka tak ako keď predávajú "8000 lm" svetlá. Batéria nebude mať ani polovicu deklarovanej kapacity.
Takze este jeden update. Nasiel som doma v sufliku nahodou jeden adapter s rovnakou koncovkou ako dodana nabijacka, ale s vystupom 12 V (zmerane 12,27-12,31 naprazdno). Tak som si povedal, ze otestujem tu zabudovanu ochranu clankov.
Poslal som túto fotku dodávateľovi a ešte v ten istý deň odpísali, že posielajú novú.
mate niekto prakticku skusenost so zadnou blikackou Infini Sword?
Cital som v jednej recenzii, ze ten integrovany "opastek" na uchytenie je kratky. Pri mojej 31,6 mm sedlovke by ma celkom zaujimalo, ci to niekto vie potvrdit. Vopred vdaka za pripadne postrehy.
(Nenahneval by som sa tiez, ak by mi niekto odporucil zadnu blikacku podobneho tvaru, usb nabijatelnu, s indikatorom vybitia baterie)
Ja som prave riesil aj dilemu, ci z dlhodobeho hladiska, kvoli zivotnosti, radsej nezainvestovat trochu viac nez obvykle a nekupit tentokrat ine nez cinske svetielko. Vela jazdim aj vecer, po tme, tak by som rad kupil nieco funkcne a spolahlive, co sa hned len tak nevybije (pri vyuzivani rezimu blikania) a ked uz, nech mi to svetielko vie aj ukazat, ze je takmer vybite. A idealne nie nejaku opachu. Doteraz som mal tuto blikacku, s nou som bol spokojny, jedna vydrzala priblizne rok, donedavna, potom uz pri nabijani nechcela dokoncit cyklus a po par minutach noveho nabitia sa vypinala. Druha, ktoru som mal do zalohy (prevedenim rovnaky vyrobok, len inej znacky a od ineho cinana), sa mi pokazila hned ako som ju po pol roku nepouzivania vybral zo skrine. Aktualne pouzivam takuto, ale ta je zbytocne silna a ani tvarovo mi nesedi.