ahojte. stalo sa vam u tohto tlmica ze nefungoval climb (zamok)? mam ho na mojom haji a bohuzial nefunguje. Skusal som fukat rozne tlaky no zmenu medzi climb a open som nevidel ziadnu :-/ a teraz ked zacina sezona by som nerad cakal mesiac na zarucnu opravu...
Tlmiče RS sa čím tlačia (myslím olejovú časť)? Vzduchom? Myslel som že dusíkom ako Fox...
Aj foxy mozes vzduchom, dusik sa myslim pouziva preto, ze tych cca 18% kyslika posobi viac korozivne ako cisty dusik, plus dusikove molekuly su vacsie .. tlakove nadoby su dusikove, RS to zas poriesil adapterom ala MZ. Akurat teda som moc nevidel pumpy na 500psi ..
Rovanosuper, ze si nasiel co pomoze .. ja som zistil, ze moj prispevok som supol do inej temy .. *3 verzie maju pyramidovy stack podloziek.
Ešte nie zajtra mi príde Full kit sada tesnení mal som takú menšiu ale tam neboli nejaké tesnenia a treba aj novú kuličku na zatesnenie olejovej komory. A na čo ti je pumpa na 500 PSI? Na monarch RT3 sa fúka ta vzduchovo olejová komora na 350 PSI. Keď sa mýlim tak ma opravte niekto.
Rovano: sorry, asi som si zle zapamatal, co mi povedal Dano5, tusim ale ani 350psi nie je pre moju pumpicku dosiahnutelnych, ale tak ked sa da lahko zohnat, podla linku, nie je problem.
Vyreklamovaný RS Monarch RT3 (2x sa tlmič vrátil od Žitného v rovnakom stave - uvolnená ihla LC) za RS Monarch RT3 DebonAir. Týmto chcem vyzdvihnúť ukážkový prístup predajcu Kamila Tatarkoviča ( http://www.fdfbikeshop.cz/ ). Len dodám, že celú dobu reklamácie (cca 60 dní) som jazdil s náhradným tlmičom od spomínaného predajcu, ktorý mi sám ponúkol a poslal poštou...
Zdar,...
ehm, mam blbu otazku... teraz mam tlmic 200x57mm, ale nasiel som 200x51mm... oko - oko mi bude sediet... ale zdvih piestnice nie je rovnaky... o kolko sa zmeni trajektoria zadneho kolesa pri 150mm ?.... neviem ci to je priamo umerne ci nie....ma to aj iny vplyv?... skusal to vobec niekto?... dik
Iný vplyv asi moc nie. Yeti, Ibis a možno aj iné značky majú pri niektorých rámoch možnosť použiť dva zdvihy tlmiča a tým meniť zdvih. Teda pri Ibise si nie som istý, či nebola rozdielna aj dĺžka oko-oko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rock-shox-adapter-pumpy-pre-monarch--ario.html
RockShox Air Valve adaptér pumpy pre tlmiče Monarch/Ario
10,69 €
MOC 13,39 €Aj foxy mozes vzduchom, dusik sa myslim pouziva preto, ze tych cca 18% kyslika posobi viac korozivne ako cisty dusik, plus dusikove molekuly su vacsie
Rovanosuper, ze si nasiel co pomoze .. ja som zistil, ze moj prispevok som supol do inej temy
https://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004672_rev_b_rockshox_rear_shocks_oil_chart.pdf
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rockshox-pumpa-na-vidlice-vysokotlakova-600-psi.html
savings RockShox pumpa na vidlice/tlmiče, 600 psi
34,99 € savings
MOC 63,99 €IFP tlak pri správnej polohe IFP výrazne progresivitu tlmiča neovplyvňuje.
kde sa dajú zohnať také guličky? dik marina_militare
ehm, mam blbu otazku... teraz mam tlmic 200x57mm, ale nasiel som 200x51mm... oko - oko mi bude sediet... ale zdvih piestnice nie je rovnaky... o kolko sa zmeni trajektoria zadneho kolesa pri 150mm ?.... neviem ci to je priamo umerne ci nie....ma to aj iny vplyv?... skusal to vobec niekto?... dik
Iný vplyv asi moc nie. Yeti, Ibis a možno aj iné značky majú pri niektorých rámoch možnosť použiť dva zdvihy tlmiča a tým meniť zdvih. Teda pri Ibise si nie som istý, či nebola rozdielna aj dĺžka oko-oko.