Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Len si uzi, ja ti doprajem.
nebyt Muffinovych mailov myslel by som si ze ste tam kdesi v kopcoch vypustili dusu, alebo ste zostali doma na gauci ? - isto blbost
s kondicne mne blizsimi chlapcami sme "lizli" juzne svahy Slanskych vrchov a ako dazdovky sme premiestnovali vzorky lepkavej zeminy z miesta na miesto
mimochodom moje schwalbe NC sa osvedcili ako najmenej lepive
taky hladak som este nemal. skoro som spadol z bajku
Ak to chalani plati aj na mna tak bolo fajn. Akonahle mi skonci pracovny zapal ineho druhu urobim reportaz na Tron. Lan okrajovo podotykam, ze clovek nema byt lenivy. Nechcelo sa nam vracat medzi autami tak sme sli zase do Niznej Mysle na vlak. Tesne pred odchodom nam oznamili, ze pojdeme len do Krasnej bo v Kosiciach na stanici je bomba. Takze v case ked sme uz pohodlne mohli byt doma sme sa len zacali potme prebijat zo stanice v Krasnej. Este stastie ze som mal svetla.
tak to si fakt nevymyslis
a mozno len niekto chcel telefonicky oznamit prednostovi stanice, ze maju v stanicnom bufete bomba zlavy na bagety a v polovici vety mu skoncil kredit
inac, tie nase fotky z nedele by neboli OT ani v teme pesia turistika
este nech vydrzi aspon take pocasie, ako je teraz
Ak boli horsie tak len par metrove - hlavne v oblasti uranoveho prieskumu.