Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
plot tam bude to je už jasné, len čo bude ohradené? škôlka?
snad nie dačo s tym neštastnym uránom?!
A teraz už normálne:
Akurát dneska som bol pozrieť Bedľu a dáke traily v okolí Bankova.
Za posledných pár rokov nám miznú v lese nádherné úseky trailoch, nejako sa to presvetľuje (lebo miznú stromy) a podľa môjho skromného názoru sa nenápadne z roka na rok vytráca tá krása pohybu po trailoch v prírode. Však sa chodte pozrieť do HU a potom si všimneš, že ten les akosi iný, nedoje.....
Každý len jazdí a nikto nezavolá a aby som nebol mimo tému tak zajtra sa chystám aj pojazd znova, tempo na pohodu, trasa Jahodná a dáke traily, niečo podľa nálady a dohody cca 30-45 km kto ma záujem sa pridať na pojazd, tak SS s telefónom, stretko pod vedením alebo Bankov čas cca 16:00
Nutné svetlo! kedže návrat bude asi po tme.
Potreboval by som mu odporucit nejake trasy, tak aby ho to chytilo a neodradilo.
Takze podla mna nejake trasy typu zvaznice, obcas aj nejake cesty, tiahlejsie stupania a klesania. Asi nejake 30-60 km/300-1000m, radsej nie moc technicke.
okolie Moldavy, Medzeva, KE.
Dakujem za tipy (najlepsie gpx)
Som čakal, že tam bude nejaká vysvetlivka k plotu