Tak dnes po pohľade z okna som neodolal a predčasne opustil priestory pracoviska a uskutočnil prvy vážnejší vyjazd mimo hlavnej cesty. Krásne štyri stupania, to posledné nemalo konca kraja... 23,6km, nastupanych 836m za 1:50hod.
Včera aj dnes trochu motania v horách po okolí, V Sobotu ponad Vlársky priesmyk, dnes cez Antonstal na Javorník. Podmienky super, zvážnice síce trošku podmočené ale blata minimum. Akorát lesáci sa na viacerých miestach činia
Dnes som hned ráno vybehol smer kamenné vráta, dalo sa v pohode prejst až na pár popadaných stromov...blata som čakal viac, takže celkom v poho až na ten vietor
Jarne prebudzanie,takze len tak zlahka.
Cesta pod zavadzkym vysielacom bez problemov prejazdna,zato dalej medzi Zavadou a luborcianskou dolinou som to pre blatko zvrtol dolu stranou.A brodil potocik:)
Dalo. Od Repákov som jazdil radšej po tejto lúke. Netreba ani zosadať...
Nech sa páči jeden príklad na cmpas... Ak pôjdeš cez Kolačín, tak to budeš mať 46km/627m.
Jj len tam bolo skoro vecne blato a smerom od doliny bolo treba tlacit, lebo to bolo rozryte. Teraz to bude hlavne z doliny parada. Ja nerad chodim po ceste smerom od Hrabovky.
Len aby ste sa netešili predčasne , opravená je zatiaľ tak, že nerovnosti zasypali veľkými ostrými kameňmi . Takže to vytrasie viac ako pred opravou Kto vie, či budú na to ešte niečo dávať?.... inak domino presne po tej lúke som to aj ja pár krát schádzal, aj dnes.... ale je to riadný padák
Nevieš ako to bude s touto cestou? Včera som tadiaľ prechádzal od Fodorky na Vršatec. Cesta je spevnená, vysypaná jemnými kamienkami, ale bez asfaltu a žiadne mechanizmy. Mohli by to nechať tak a neasfaltovať...
Pýtal som sa na ňu správcu Srňanského urbáru, ale vraj nepatrí do našej oblasti, tak mi nevedel presne povedať. Ale predpokladám, že asfalt tam dávať nebudú. Asi to len chceli spevniť, kvôli ťažbe alebo ako hasičskú cestu. Skúšal som aj tú ľavú vetvu smerom ponad Vlársky priesmyk, ale končí to otočom ako slepá cesta, možno by sa dalo spustiť dolu na Vláru, je tam nejaká stará zvážnica. Inak je fajn, cez tú pravú vetvu sa dajú robiť pekné okruhy na Krivoklát, alebo Sidoniu, len to na tých kamienkoch trochu šmýka
Od tohto miesta po lúku boli tuším tri bahenné kúpele. Bolo treba trochu skákať. Inak v pohode. Ešte pri zjazde na Chrástkovú na obvyklom mieste bolo blato, ale dalo sa. Bol som bez blatníkov a chrbát som mal čistý.
Dnes moja jarná klasika (49km/1400m), z Dubnice na Kamenné Vráta, Baske, Dolná Poruba a popod Slopský vrch cez Langáč domov. Super podmienky - všetko suché a prejazdné. Trochu rozryté je to na konci Veľkých lúk a v zjazde z Baske z hrebeňa na zvážnicu. V zjazde z červenej značky na Langáčsku cestu je to zarúbané, treba kúsok prenášať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cesta pod zavadzkym vysielacom bez problemov prejazdna,zato dalej medzi Zavadou a luborcianskou dolinou som to pre blatko zvrtol dolu stranou.A brodil potocik:)
Trasa na Cmaps
Nech sa páči jeden príklad na cmpas... Ak pôjdeš cez Kolačín, tak to budeš mať 46km/627m.