Rano som pockal kym sa trochu otepli a potom vybehol na Vrsatec.
Cestou este mala zachadzka na moravsku stranu.Vsetko suchucke az na par blatovych jam.
Ta nova kamienkova cesta za Fodorkou je za trest,nabuduce si dam stuple do usi;)
Ta nova kamienkova cesta za Fodorkou je za trest,nabuduce si dam stuple do usi;)
Ja som nič nepostrehol. Aj zlé veci sú na niečo dobré. Od detstva počujem niektoré frekvencie slabo...
Dnes perfektný zjazd z Lipovca na Rybníky. Už aby boli lesy zelenšie...
Na druhej fotke s pohladom na Vrsatec je zrovna vidiet ta luka,okrajom ktorej sa prechadza z tej novej cesty na asfaltku k Sidonii.Tam uz tiez nie je taky pekny chodnicek ako tam bol este minuly rok.
domino - tuším som Ťa zazrel v Srní pri kurtoch ... hore na Lipovec si sa tiež brodil v blate? či si šiel ponad senník cez Grofovú? yankoo - asi myslíš túto...
Ak si videl 19:20:30 pri kurtoch zeleno-modro-bielo-oranžového fučiaceho chlapa, tak to som mohol byť ja. Včera som šiel od senníka veľkým oblúkom hore na Grófovú a ďalej po červenej a modrej. Na Lipovci som to otočil nazad a dole na Rybníky. Blato bolo akurát dole pri trati. (Tam býva tuším vždy.)
Včera som písal, že už by sa lesy mohli zelenať ... dnes nad Trenčínom (kopec nad Skalkou) normálne zúri jar.
Dnes sme išli ( chceli ) pozrieť trasu čo tu kedysi dal bimjeam. Ale na konci (davam screen) kameňolomu kde sme sa za chvilu mali napojiť na červenu... Tak sme nemali ako lebo tam žiadna cesta už neexistovala hladali sme kade ale proste sa nedalo ... Chlapci pokročili asi s ťažbou.
Tam kde som dal červenu čiaru bolo vidieť cestu ale zo spodu sa nedalo lebo už sa ťažilo pod ňou a keď sme to išli vrchom obisť tak tam zas jama ako svet ako je vidieť.
Zhodou náhod som bol aj ja dnes na Butkove a chcel som ísť vami spomínanou cestou, išiel som z asi vyssiej terasy aku odfotil Adrian, zisiel som dole takou strmou zvaznicou kde bola na strome červená značka, chcel som ísť po nej, ale terén akým viedla by bol zle schodný aj pre peších, tak som to zobral do Belusskych Slatin...ale tá cesta okolo tam niekde je, lebo minuly rok som ju našiel
Na Trubarke sa ide tazit drevo? Nejako sa to tam zacina zaplnat popadanymi haluzami. Trochu sa desim ked viac zaprsi a nabehnu tam tazke mechanizmy ako to bude vyzerat.
V nedelu som tam fucal a zatial som si tam tazbu nevsimol. Je tam chranene pasmo, tak dufam, ze to tam nerozbiju. Veselo sa tazi vsade na okolo. Cervena z Teplic do Opatovej rozbita, Z Mackovej na Jarky to tiez pekne poorali.
Aj tak najviac rozbitý úsek, ktorý aktuálne poznám, je vstup do lesíka pred usadlosťou tých pár domkov, keď stúpate z Omšenia na Baske.
Lesáci resp. nejaké riadne hovädá to tam stihli "poupratovať" ešte na jeseň, minulý týždeň som sa tam zaboril kolesom po osku a tretrou nad členok. Zvyšok cesty perfektne suchý.
takto vyzerali velke luky vo feb. mal som v plane prejst do teplic ale vzdal som to. uplna pasteka. co bolo v tom lesiku na konci luk si netrufam odhadnut. bola tam tazba uz od jesene - ale dalo sa ako tak prejst, v zime to bolo zamrznute no na jar to musel byt masaker co tam dorobili.
Raz ked som isiel cez park,tak tam chlapom nejaka pani nadavala,ze preco pilia zdrave stromy.A oni jej na to,ze to tam cistia.Ale na strane kde je Jelen,resp.ako sa uz ide k nadrzi,je velka kopa popadanych stromov.Je to pekne vidiet z cesty.Az sa divim tym ludom co tam byvaju,ze sa neboja,ze im to drbne do dvora,alebo na chalupu.
A nedavno som bol na Brezine a ako sa ide na vyhliadku,tak aj tam to bolo rozryte a drevo naukladane.
tak vies - od teplic smerom hore je na ***** pristup. to sa im nechce. oni beru len pristupne. a teplicky park ma skor prekvapil tym ze nebol odhrnuty v zime ani posypany okrem hlavneho chodnika. v lete ho zasa maju problem pokosit. cely ten park ide dolu vodou posledne roky.
dnes na trase Drietoma - Kykula - Vyskovec - Drietoma som stratil multitool lezyne RAP 13. ak by ste ho nahodou nasli, urobite mi radost. samozrejme odmena ista. d.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cestou este mala zachadzka na moravsku stranu.Vsetko suchucke az na par blatovych jam.
Trasa na Cmaps
Dnes perfektný zjazd z Lipovca na Rybníky. Už aby boli lesy zelenšie...
yankoo - asi myslíš túto...
Včera som písal, že už by sa lesy mohli zelenať ... dnes nad Trenčínom (kopec nad Skalkou) normálne zúri jar.
Lesáci resp. nejaké riadne hovädá to tam stihli "poupratovať" ešte na jeseň, minulý týždeň som sa tam zaboril kolesom po osku a tretrou nad členok. Zvyšok cesty perfektne suchý.
A nedavno som bol na Brezine a ako sa ide na vyhliadku,tak aj tam to bolo rozryte a drevo naukladane.