Kategórie
Bike-tech
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -25% Schwalbe MAGIC MARY 26x2.35" Ultra Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 80,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
-28% Maxxis Minion DHR II 26x2.40" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-28%
MOC 69,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.25" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
23,99 €
savings
MOC 44,99 €
-10% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.25" Performance plášť, kevlar
26,99 €
-10%
MOC 41,99 €
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
16,79 €
savings
MOC 25,99 €
chcel by som podakovat dvom neznamym bajkerom s Malaciek co v sobotu 1.4 na starej vetve BK za dlhym jumpom ratovali po pade nezname cyklistu.
ktory po zjavne nepodarenom doskoku dlheho jumpu ostal v kratkom bezvedomi, naslednym otrasom mozgu a zlomenou klucnou kostou.
chalani boli uplne perfektni hned sa zraneneho chopili.
ked raz plesknem dufam ze budem mat stastie na podobnych zachrancov.
takze si davajte seci pozor dufam ze na BK uz nic podobne neuvidim.
inak v ten den som 2x roztrhol retaz.
pocas oprav sa pri mne zastavili tak 3 bajkery s otazkou ci je secko ok.
zvysnych asi 10 jak uplne telce ani mu ani bu. fakt haluz ze take telce vobec jazdia na bajkoch po lese...
Niekde dalej mimo civilizacie by som sa opytal, ale okolo BA kde je milion ludi nie.
---
vcera vecer na zltej znacke nad Mariankou ma v plnej rychlosti predbehol nejaky biely dzip, skakal tam na tych muldach ako na ralley, zanechal ma v kudoli prachu. Keby ma presiel, tak si to ani nevsimne, skoda ze sa nevy*ebal do stromu.
Len tak letmo som zahliadol predok, myslim ze mal take divne stvorcove predne svetla, mohol to byt napríklad Suzuki Jimny, aj velkostou by to sedelo. Takze ak tam nieco take stretnete - biele Suzuki - ako tam v okoli jazdi ralley, plis napiste sem, pripadne by bolo dobre ho aj odfotit alebo natocit.
sli ste prosim Ta z mociarnej aj na druhu stranu z Mociarnej cez zlab smerom na Lozorno? Chcel by som vediet, v akom je to stave. Dik
a diky kajobiker za upravu trailu okolo svateho vrchu, v sobotu som siel a super.
Povedz kolegovcom, ze trail pre ebiky nie je vitany
---
vcera vecer na zltej znacke nad Mariankou ma v plnej rychlosti predbehol nejaky biely dzip, skakal tam na tych muldach ako na ralley, zanechal ma v kudoli prachu. Keby ma presiel, tak si to ani nevsimne, skoda ze sa nevy*ebal do stromu.
Len tak letmo som zahliadol predok, myslim ze mal take divne stvorcove predne svetla, mohol to byt napríklad Suzuki Jimny, aj velkostou by to sedelo. Takze ak tam nieco take stretnete - biele Suzuki - ako tam v okoli jazdi ralley, plis napiste sem, pripadne by bolo dobre ho aj odfotit alebo natocit.
Biela vitara myslim Malacka spz. videl som ju tiez ked odbacal okolo jaskyne sedmicka hore na biely kriz do zakazu trochu rychlejsie ako by mal.
Trochu nerozumiem, okukli ste Skalu a Močiarnu, fotku máte z vrcholu Skaly, kde sa začína "skala trail" tak čo ste nevedeli nájsť? Nemyslíš náhodou "trail Banské"?
Nakolko Skala trail je cely pod listim...aspon pred dvoma tyzdnami bol, nedivim sa ze ho nevedeli najst. Ani ja som nevedel a to ho jazdim casto
Vcera som dal moj osobak na Mociarnej
Potom Pajstun trail... tam bolo bajkerov jak hadov, kto tam mal zraz? Som ich minal ked oddychovali trochu povyse miesta s tymi korenmi.
Tak tu bola chyba. Tam treba po pár metroch z vrcholu zatočiť doprava, uhnúť zo žltej značky.
Momentalne by ste tu odbocku zo zltej do lesa naozaj nenasli kedze je to komplet pod listami. Vobec nevidno ze tam nejaky trail je.
https://mapy.hiking.sk/?x=17.14721&y=48.2391&ref=permalink