bunda to podla mna vobec nebola ani nohou do bariery, ale ten reklamny bazmeg na bariere, aj ostal strhnuty zhora dole ked okolo neho presli, proste asi kus vycnieval alebo zafukalo alebo co a chytilo mu za riaditka. ta bunda bola prehodena cez barieru a ten plagat tak ju strhlo a drblo tomu tretiemu do bajku. shit happens no. keby nesli za sebou mozno to dako ustoji, ale ked ho nabrali zozadu tak bez sance
konšpiračná teória je predsa úplne jasná, schválne ho sundal nejaký fanúšik gilberta, aby ho nechytili vybral si dobré miesto, kde to nezachytili kamery a fotoaparáty až v momente pádu..
kuknite prvu fotku na predoslej strane...bundu bral predsa NASEN
Ta spomalena cast videa z instagramu ma len utvrdila v tom, ze nabehol prednym kolesom na okraj podstavca bariery. Z videa taktiez vidno, ze prave v mieste padu tie podstave vytrcali smerom ku kockam najviac.
tá bunda je blbosť, tá by ho zhodila len v prípade, žeby mu nabehla do predného kola a nič také sme nevideli, tá vyletela až následkom odtrhnutia reklamy.. ten odtrhnutý baner troška vyvracia tú teóriu o nabehnutí na nožičku plota... asi tam bola nejaká tá neviditeľná ruka
„Každý rok, keď cez tento úsek idete sami, dokážete to zvládnuť. Šiel som aj teraz vpredu sám a ostatní ma nasledovali, potom som ale zachytili nejaký sveter alebo, ja neviem, možno nejakú vlajku. Hneď na to prišla bariéra, do ktorej som vrazil. Predtým som bol od bariér dosť ďaleko, len som niečo zachytil,“ opísal Sagan celú situáciu, ktorá predchádzala jeho pádu.
ok tak je to jasné.. z tohto to síce nevidieť, ale vidieť že ten baner ničil až tretí a vidieť že ludia si tie prehodené bundy pekne držali rukami....tak ked ju chytil ju len tak ľahko nevytrhlo ako keby tam bola len volne pohodená https://www.instagram.com/p/BSaylLiBM-i/?taken-by=sprintcycling
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://m.imgur.com/a/oXbxx
Ta spomalena cast videa z instagramu ma len utvrdila v tom, ze nabehol prednym kolesom na okraj podstavca bariery. Z videa taktiez vidno, ze prave v mieste padu tie podstave vytrcali smerom ku kockam najviac.
Kedy?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down