pocitaj s tym, ze ked kupis display u aliho alebo ebay, nebude mat taku kvalitu ako ten povodny (podsvietenie, pozorovacie uhly, odolnost) takze bud zainvestovat do originalu, alebo kupit ten najlacnejsi smejd ak ti neduhy nevadia, lebo ten za 30 bude rovnaky ako ten za 15
menil som display na z1compact, neoriginalny - namiesto napisu sony bol cierny obdlznik. Ten sa dal zoskrabat a znacka tam bola, rozdiel som nezaznamenal. Koli cakacej dobe som kupoval z UK
na výmenu skla treba trpezlivosť jak hovado. často keď je display puknutý tak lepidlo zo skla drží pokope display. viackrát sa mi stalo, že display bol len puknutý a pod odlepení skla sa krásne začal rozlievať od pukliny. V servise preto menia celý dotykový panel (sklo + lcd) keďže to nie je taká babračka.
počítaj s tým, že čo kúpiš na slovensku pochádza taktiež z číny - ali, ebay. Bral som tak displaye a batérie zo SR a nikdy viac. Za tie ceny si z číny objednám 5ks + reklamácia u číňana je často rýchlejšia ako v SR
Na ali si zadaj čo chceš, daj zoradiť podľa počtu objednávok a vyberaj
Mobil je firemný a fasujem nový Samsung A5. Sony v zmysle firemnej smernice musím vrátiť nepoškodený, alebo odkúpiť za nejakú zostatkovú cenu 10€. Škoda ho, bol šikovný a plusom bola vodotesnosť a ANT+. Tak ho odkúpim a bude z neho bike mobil na Locus. Bez opravy. Vďaka.
ak si to vzivote nerobil, tak na odliepanie a vymenu skla zabudni, ani casovo sa to za tych par korun neoplati. ono je to o drzku aj pri neprasknutom skle, pri prasknutom je to cista loteria a je dost mozne ze aj display pod sklom je uz nacaty a len to viac pokazis nez to je . bud to vymenit cele aj s displayom alebo radsej nic
tí čo máte xiaomi a podobné telefóny, prípadne telefóny z americkej produkcie kde je lte 850 a 1800 ale už chýba 800 a 2600, akú snimi máte reálnu skúsenosť vo veľkých mestách pri 4G internete?
Ja mam xiaomi a 1800 LTE od 4ky ide dobre. Problem je pokrytie 4ky kde aj pri vypnutom datovom roamingu mi v 2G sieti idu data a berie to kredit ale to je mimo miest.V mestach nemam problem.
len som to preklikal, ale parada, uz som niekolko krat rozoberal aj ked stare stvorky, ale je to prplacka. kolko ze ho to stalo? nezachytil som, prebehol som duskusiu na youtube a ze 69 dollarov?
to je nejaky omyl nie, ake nastroje specialne potrebujeas?
pokial viem tak sa len srobuje a ked tak nieco pri lepi, lebo vsetky suciastky pokupil komplet pripravene.
ludia mam na vyber sluzobne mobily
1. tlacitkovy telefon – Maxcom Classic MM238 3G
2. dotykovy telefon – Coolpad Porto S
jeden horsi ako druhy, tak ktory?
tak recenzie su jedna ze fajn vydrz druha ze o nicom vydrz ale to ze je poamly pisu vsade ale to by mi az tak nevadilo nejdem na tom hrat sa a pod.. lenze ten tlacitkovy je tiez nejaky polsky sunt a ani wifi nema , mam tam sice len 100mb net ale to by som pouzival len v pripade potreby..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
počítaj s tým, že čo kúpiš na slovensku pochádza taktiež z číny - ali, ebay. Bral som tak displaye a batérie zo SR a nikdy viac. Za tie ceny si z číny objednám 5ks + reklamácia u číňana je často rýchlejšia ako v SR
Na ali si zadaj čo chceš, daj zoradiť podľa počtu objednávok a vyberaj
Inak video a clanok su prebrane v asi 50-60 dalsich strankach a reportazach
pokial viem tak sa len srobuje a ked tak nieco pri lepi, lebo vsetky suciastky pokupil komplet pripravene.
Zeby este nejako flashoval nieco? Netusim
1. tlacitkovy telefon – Maxcom Classic MM238 3G
2. dotykovy telefon – Coolpad Porto S
jeden horsi ako druhy, tak ktory?