nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ked niekto povie svoj nazor, musi byt odbornik?
Kazdopadne sa mi opat potvrdilo, ze ak uz mam zostat doma pred tv kvoli nejakym cyklopretekom, aj ked je vonku krasne, tak je to Roubaix.
GVA: "Mám radosť z cenného triumfu i z toho, že som na páske prešprintoval Štybara, ktorý na trati vôbec nespolupracoval. Veľká vďaka patrí Danielovi Ossovi, bez jeho pomoci by som dnes nevyhral," dodal.
sa mi minule podarilo naladiť na DVB-T nejaký maďarský športový kanál (asi obdoba ČT4) a pozerám - 3 zvukové stopy. Reku, že načo až 3? A oni mali v jednej ich komentár, v druhej originál komentár a v tretej len ruchové mikrofóny bez akéhokoľvek komentára. Paráda - prečo také nevie urobiť aj naša výpalnícka STV?
si myslíš že objavuješ ameriku alebo čo? asi by to už niekto dávno jazdil nemyslíš?
..myslim, ze mal aj pad ale na ich stastie - BMC, mali doprovodne vozidlo vylosovane ako prve v poradi, takze novy bike mal okom klip ...