Ja mam na slx saltri v polohe on spojku uz asi rok.Mam pocit ze ide hlavne zvukovy prejav pretoze zadne stavby v okoli retaze mame ochranene asi vsetci
Jedna vec je zvukovy prejav a druha vec, ak jazdis jednoprevodnik, tak to ze ti retaz lieta ako tesco igelitka vo vetre, ti ju moze zostrelit z jednoprevodniku.
ja som si po prvom rozbitom zjazde vsimol ze je vypnuta lebo mi dost buchala retaz - ale napriek jednoprevodniku nespadla. po zapnuti brzdy mierne zlepsenie ale aj tak ta retaz dost bucha ked mam zaradene posledne 3 male partorky. a urcite niesom ten typ co po kazdom zjade to bude vypinat - cize u mna ostane zapnuta stale.
a radenie na packe ani neviem ze ide tazsie - spodna packa v pohode a mala ide pocitovo tazko len pri klasickom odradovani, pri radeni palcom ide v pohode
Mala by sa vypinat iba ked sa dava dole koleso, alebo meni retaz. Odpor spojky sa da nastavit tym srobikom. Novsie XT8000 ho maju pristupny zvonku - je tam taka gumova zaslepka. Starsie treba otvorit cely kryt.
Dnes som ju namazal podla tohto super videa. Zvladol som to aj ja Packa radenia chodi o poznanie lahsie (pri cca. rovnakom odpore spojky). Nebola na valceku uz ziadna vazelina (po 8000km). Takze raz za sezonu sa to oplati skontrolovat. Dat ju naspat je trosku hlavolam, ale podarilo sa
Shimano Clutch Maintenance How To - M9000, M8000, M7000,M786, M675, M640Otvoriť v novom oknethumb_up4thumb_down
Kolena rozbite slusne, lave viac ako pravr, narazeny fucker na lavej ruke, zapastie na pravej ruke, mobil k.o. ale hlavne bajk helma len oskreta nastastie ale este ju pozriem poriadne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a radenie na packe ani neviem ze ide tazsie - spodna packa v pohode a mala ide pocitovo tazko len pri klasickom odradovani, pri radeni palcom ide v pohode
Shimano Clutch Maintenance How To - M9000, M8000, M7000,M786, M675, M640Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Ešte je v záruke, tak snáď to dopadne dobre
Rest in pepperoni
Auto vs bajk vyhralo auto, bajk je asi k.o.
scarinko: au
Edit: aha to nebolo mne