Nedeľná demolácia náboja Force- asi pred mesiacom som menil orech kôli zadretým západkám, tentokrát som pre zmenu v jednom strmáku vytrhol celý šrobovací orech z hliníkového tela náboja, zrazu som mal volnobežku aj dopredu Odslúžil si u mňa cca 5500km. Pôjde tam Novatec D042SB, ten ma už dúfam zvládne
D042SB je tusim to co mam, ak je to teda jeden z prvych Novatecov (kupovany 2007), da sa tym zahlusit mamut (600g s pevnou oskou 10mm), myslim,ze to vyrabaju v Rusku, zatial prezil snad vsetko co mohol, ale rohatky cas od casu vymenit treba i tu (tusim 1.50e).
Lebo tu opäť budeme 50 strán čítať o riešení poistnej udalosti, ako si ktorí poisťovák prdol a po roku-dvoch, keď príde k plneniu, ďalších 50 strán o novom bicykli...
Dnes sa zadarilo. Klacek medzi koleso a prehadzovacku, pecka taka, ze ma vyhodilo do vzduchu. Hned som skontroloval skody - patka a prehadzka jemne pokrivene, tak si vravim mohlo to byt aj horsie. Vratil som sa domov, odmontoval patku a co nevidim patka pevnejsia ako ram. Da sa s tym nieco urobit?
dnes uz to je bohuzial bezna vec - mne prehazku rozlamalo na 3 kusy - patka nebola anilen ohnuta - ram to nastastie vdaka pevnej oske prezil.
ale tiez som dostal konar do nej - ako si tu a aj na svojich bikoch vsimam - pokial dostane prehazka ranu z boku ohne/zlomi sa patka. pokial z predu (povacine konar) - patka je moc pevna na to aby uhla. a zlomi sa nieco ine.
Brat si bol isty, ze misky na klukach maju zavity do rovnakej strany a jedna je len poriadne zadreta. Tak sme ju nastriekali sprejom na povolenie srub, dali dostatocne dlhu paku a pouzili hrubu silu. Predstavte si, miska mala opacny zavit a nepovolila miska ale nastavec na kluci
ja len pridam dalsiu kvalitku po 400km rekreacnych ziadne krizenie retaze.sadnem na bike a retaz na zemi este ze som bol pred domom a mal staru sramku ale nemal som k nej spojko a ta z 10kolovej ma kratsie nity tak som vybral tie valceky z 10koleckovej a dal ich na tu hrubsiu retaz tak spojka zapadla natesno ale na tych 8km to stacilo...
blackman Misky nic, stredove je hodne sekcie "do mrtva" Octalink som jazdil na XCcku, po vymene za HT2 octalink zobral brat na dirta a dorazil ho. Ale to, ze nepustil zavit na rame som aj ja prekvapeny. Asi ten specialized neni az taky smejd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Novatec? ten ťa určite prežije
Múdro píšeš. Až mi je to divné...
Lebo tu opäť budeme 50 strán čítať o riešení poistnej udalosti, ako si ktorí poisťovák prdol a po roku-dvoch, keď príde k plneniu, ďalších 50 strán o novom bicykli...
post1228817.html#p1228817
ale tiez som dostal konar do nej - ako si tu a aj na svojich bikoch vsimam - pokial dostane prehazka ranu z boku ohne/zlomi sa patka. pokial z predu (povacine konar) - patka je moc pevna na to aby uhla. a zlomi sa nieco ine.
http://www.mtbiker.sk/forum/post1228261.html#p1228261