Máš na mysli asi celkový "reach" Pretože od samotného predstavca to teda vôbec nezáleží. Stačí sa napr. pozrieť na bajk Kulhavého a jeho dlhej skoby na hlavovom zložení (130mm predstavec / 700mm rajdy). A to nie je jediný, kto vozí také dlhé predstavce na XC.
Máš na mysli asi celkový "reach" Pretože od samotného predstavca to teda vôbec nezáleží. Stačí sa napr. pozrieť na bajk Kulhavého a jeho dlhej skoby na hlavovom zložení (130mm predstavec / 700mm rajdy). A to nie je jediný, kto vozí také dlhé predstavce na XC.
Je to mozne, az tak moc som to neskumal, len pocitovo, ale co sa tyka zavodnikov, nikdy som podla nich nic neriesil a nebudem, to je iny svet U poniektorych ma napr. dostala spicka sedla , neviem ci to nebol prave on. Ja som vozil sirsie rajdy ako vacsina ludi od zaciatku, za co sa mi aj "smiali", ale nie zas tak siroke ako teraz, za co sa mi mozu "smiat" dnes . Ale venoval som tomu vtedy vela casu a penazi aby som si nasiel to svoje a to stale plati (s drobnymi odchylkami ako ide cas a priestor). Najviac ma dostava, ked vidim 800mm rajdy na hradzi a plny uchop /ale samozrejme v dobrom /
Vždy keď vidím jeho bajk, tak čumím, ako na tom može vydržať jazdiť 8 hod. ***** sedla do zeme, predstavec o dĺžke, že nevidieť jeho koniec, sklon -100...on celkovo je zvláštne poskladaný na tom bajku, ale keď mu to vyhovuje.
najskor pojazdi a az potom sa rozhodni
poznas to prislovie, ze 2x meraj ...
Poznam ho az moc dobre. Pracujem mimo ine aj ako zameriavac
Zatial nic nerezem. Vcera som sa trosku povozil v terene a zistil som ze ta sirka fakt nie je az tak zla. Predstavec o 2-3 cm dlhsi to ale bude chciet. Mam kupene aj rohy nakolko som na ne nauceny akurat sa budem bat dat sem potom foto, lebo ma zlincujete
rohy tam myslim nemusis davat, ked som mal 600 mm rajdy, tak som ich tiez vozil, ale potom na 720 mi uz vobec nechybali, aj ked som bol na ne zvyknuty.
Hack3r ja teda pri mojom jazdení nevidím žiadnu biomechanickú alebo hoc aj placebo výhodu oválu ... možno to nie je úplne spravodlivé keďže vymieňam 32 z ovál a 30 z kruh ... ale žeby sa sa mi nejako ľahšie či lepšie šlapalo na tom ovále som nespoznal ... asi to bude len pre vás makačov a dupačov výhodné
nie som makac ani dupac ale uz na predoslom bajku ked som vymenil klasicky za oval som citil ze sa mi slape na tom lepsie. ked to mam nejak jednoducho opisat tak to ide plynulejsie a hlavne do kopca. samozrejme niekomu to nemusi prist ine alebo nebodaj lepsie, to je mi jasne. mne je to lepsie tak som si ho objednal aj na novy bajk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
36-24z
Je to mozne, az tak moc som to neskumal, len pocitovo, ale co sa tyka zavodnikov, nikdy som podla nich nic neriesil a nebudem, to je iny svet
Vždy keď vidím jeho bajk, tak čumím, ako na tom može vydržať jazdiť 8 hod. ***** sedla do zeme, predstavec o dĺžke, že nevidieť jeho koniec, sklon -100...on celkovo je zvláštne poskladaný na tom bajku, ale keď mu to vyhovuje.
poznas to prislovie, ze 2x meraj ...
Poznam ho az moc dobre. Pracujem mimo ine aj ako zameriavac
Zatial nic nerezem. Vcera som sa trosku povozil v terene a zistil som ze ta sirka fakt nie je az tak zla. Predstavec o 2-3 cm dlhsi to ale bude chciet. Mam kupene aj rohy nakolko som na ne nauceny akurat sa budem bat dat sem potom foto, lebo ma zlincujete
http://reviews.mtbr.com/are-narrow-handlebars-the-next-big-thing
http://www.tunds.com/syshop/SyMedien/daten/bilder/1000/326283_0.jpg