Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
filipza a tvoj nejaky nestranny nazor? kvalita materalov, osobny pocit z nosica ? cenovo vyzera fajn, vahovo tiez, vo videu to vyzera bezproblemovo no vzdy si rad precitam aj osobny nazor. nemas zatial voci nicomu vyhrady?
vyhrady mam snad len k zamykaniu samotnych bicyklov, je riesene klasickym zamkom na bicykle (ale da sa riesit rovnakym sposobom zamykania ako pri ostatnych verziach nosicov od tej znacky, ale to znamena dokupit zamky na ramena). Zamknutie nosica o auto je bezproblemov.
Sklapanie aj pri verzi pre 4 je dostatocne (mam rezervu 5mm) a to mam velke dvere, v podstate ako na Sharanovi a podobnych vozoch. Takze pri inych mensich autach by nemal byt problem.
Osobne som predtym skusal aj thule, ale len na 2. Pocitovo medzi nimi nevidim rozdiel, na gule drzia oba pevne a to peruzzo vlastne este musi udrzat o dva navyse. Normalne vozim 1x 29er, trek, a dva detske 20 a 24 palcove kola.
Vyhodu urcite vidi rm aj v tom, ze sa da zlozit a je teda mozne ho bezproblemov schovat aj do kufra auta.
Thule som nechcel, pretoze na 4 boli len moznosti nosic na 3 + adapter na 1. Radsej som teda volil variantu v zaklade 4.
filipza a tvoj nejaky nestranny nazor? kvalita materalov, osobny pocit z nosica ? cenovo vyzera fajn, vahovo tiez, vo videu to vyzera bezproblemovo no vzdy si rad precitam aj osobny nazor. nemas zatial voci nicomu vyhrady?
pred par dnami som kupil bosal, nemam vyhrady, nosic ma ocelovy zaklad na ktorom sa vyklapaju hlinikove lyziny, je pevny, montaz na gulu bezproblemova. Povodne som chcel kupit Cykell, ale na moje pouzitie(tak 10krat za rok a par sto kilometrov), mi vraj staci aj tento
xpat diky pekne za link, no byvam v byte a nemal by som to kde dat cize prorita je aby sa dal skladat a tam uz THULE mieri velmi vysoko nad. diky pekne chalani necham to otvorene a uvidim ako sa rozhodnem no stresne nosice musia ist prec, naposledy som skoro vysklel okna na aute a to niesom nizky
ak by si mal niekedy cestu do ZA tak sa zastav skusit. Ale tiez sa chystame aj do Kosic (len este netusim kedy bude dostatok casu), tak ak dovtedy neporiesis by som sa zastavil
To isto a predsa je to talian nie poliak. Samozrejme treba s tym jazdit normalne, nie ako pretekar. A isto by som s tym nerobil mysicky. Spz vybavis u policajtov za 16,5 a ja som ju mal hotovu za dva dni.
Tento rok ho otestujem poriadne, aj do chorvatska. Celkovo na dlhsie trasy.
Ja som nakoniec zohnal Thule. Pani, ako riesite SPZ? Prekladate to stale z auta na nosic a opacne, alebo ste si dali urobit dalsiu tabulku? Resp. Ak mate tretie ECV, treba to dat urobit na dopr. inspektorate, alebo stacia tie atrapy co sa daju vyrobit na objednavku cez nejake weby? Dik za odpoved
Este 1 otazka, nasiel som rozne sumy spravnych poplatkov za vydanie kopie ECV...niekde pisu 16,50€, niekde 66€. Mate niekto skusenost z nedavnej minulosti?
Min. rok. V kolkomate na di najdes priamo kolonku tretia spz na nosic. Cena 16,50€.
Ps: to nieje kopia spz ale original tretia spz na nosic a je to aj na nej v rohu napisane(na tabulke).
Min. rok. V kolkomate na di najdes priamo kolonku tretia spz na nosic. Cena 16,50€.
Ps: to nieje kopia spz ale original tretia spz na nosic a je to aj na nej v rohu napisane(na tabulke).
Vydanie spz na nosič stojí 16,50€ . Z pravidla vydanie trvá 2-3 pracovné dni. Značka má dole v pravom rohu vyrazený nápis nosič. Niekdy sa však používali plnohodnotné značky bez nápisu nosič. No začalo sa to zneužívať, pretože vydanie stratenej značky na auto stojí 33€ a na nosiť iba 16,50, preto niektorí žiadali vydanie značky na nosiť a používali ju ako plnohodnotnú na auto.
Okrem toho, ked mas elektronicky obciansky, tak pri elektroickej ziadosti ide cena na polovicu. Plati pri vsetkych vybovaovackach na DI, aj pri prihlaseni auta atd...
Tak ja som si konecne zaobstaral tie nosice a priecniky. Priecniky som vybral Athera Signo Al...a nosice na bike 2ks Thule ProRide 598
Len sa chcem opytat, ze pri tych priecnikoch ked som ich upevnil na strechu, tak pri dotahovani sa trosku prehli..neviem ci to je normalne alebo to mam moc utiahnute?
Pre dva bicykle sa mi nikdy nechcelo a asi ani nebude chcieť nahadzovať nosič na strechu. Dva v pohode vošli aj do Yarisky a zhodiť kolesá mi prišlo vždy jednoduchšie. A čo sa týka bezpečnosti ( myslím ale, že v Rakúsku (aj) je to zakázané pokiaľ to nemáš v kufri alebo ti to nedelí mreža) tak mám cez oba bicykle aj s kolesami prevlečený bezp. pás a pripútaný.(aspoň niečo ?)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyhrady mam snad len k zamykaniu samotnych bicyklov, je riesene klasickym zamkom na bicykle (ale da sa riesit rovnakym sposobom zamykania ako pri ostatnych verziach nosicov od tej znacky, ale to znamena dokupit zamky na ramena). Zamknutie nosica o auto je bezproblemov.
Sklapanie aj pri verzi pre 4 je dostatocne (mam rezervu 5mm) a to mam velke dvere, v podstate ako na Sharanovi a podobnych vozoch. Takze pri inych mensich autach by nemal byt problem.
Osobne som predtym skusal aj thule, ale len na 2. Pocitovo medzi nimi nevidim rozdiel, na gule drzia oba pevne a to peruzzo vlastne este musi udrzat o dva navyse. Normalne vozim 1x 29er, trek, a dva detske 20 a 24 palcove kola.
Vyhodu urcite vidi rm aj v tom, ze sa da zlozit a je teda mozne ho bezproblemov schovat aj do kufra auta.
Thule som nechcel, pretoze na 4 boli len moznosti nosic na 3 + adapter na 1. Radsej som teda volil variantu v zaklade 4.
pred par dnami som kupil bosal, nemam vyhrady, nosic ma ocelovy zaklad na ktorom sa vyklapaju hlinikove lyziny, je pevny, montaz na gulu bezproblemova. Povodne som chcel kupit Cykell, ale na moje pouzitie(tak 10krat za rok a par sto kilometrov), mi vraj staci aj tento
Tento rok ho otestujem poriadne, aj do chorvatska. Celkovo na dlhsie trasy.
Vydanie spz na nosič stojí 16,50€ . Z pravidla vydanie trvá 2-3 pracovné dni. Značka má dole v pravom rohu vyrazený nápis nosič. Niekdy sa však používali plnohodnotné značky bez nápisu nosič. No začalo sa to zneužívať, pretože vydanie stratenej značky na auto stojí 33€ a na nosiť iba 16,50, preto niektorí žiadali vydanie značky na nosiť a používali ju ako plnohodnotnú na auto.
Mal by som zaujem
Len sa chcem opytat, ze pri tych priecnikoch ked som ich upevnil na strechu, tak pri dotahovani sa trosku prehli..neviem ci to je normalne alebo to mam moc utiahnute?