jazdím ich už vyše sezóny a nemajú problém ma ubrzdiť ani v -25% zjazde kde moc pevného porvchu nieje(samé volné kamene a štrk)
ako bolo spomínané v téme galéria našich bajkov...treba vedieť brzdiť.... áno zvuk vydávajú pri brzdení taký rapotavý ale nič hrozné
Každý máme iné predstavy o "brzdení" a "brzdení" Tam kde sú voľné kamene a štrk predsa nikdy nebrzdíš naplno, ale skôr citlivo dávkuješ. Tieto kotúče skôr vídavam v servise už vo väčšinou modrých farbách
kika si ľahšia ako ja...neverím že ťa nedokázali ubrzdiť.... v kombinácii s xtr brzdami mám aj tak brebytok výkonu a brzdím extrémne citlivo kúše to ako sviňa a to mi vyhovuje
Nehovorím, že ma nedokázali ubrzdiť. Ale vadí mi ten zvuk pri brzdení. Hope Floating Saw Race je iba cca o 14g ťažší, ale jeho brzdný účinok a správanie mi vyhovuje oveľa viac. A žiadne rapkanie
Keď by som chcela ultralight kotúče tak namontujem Scrub
tie hope a taktiež formula má len o trošku ťažšie kotúče sú síce super priznám sa tiež som konkrétne po formulách poškuloval.....
ale keď si potom uvedomíš že jeden formula kotúč stojí 50€ a jedna ashima 15€....a s mojou hmotnosťou a po roku poriadne odvzdušnenými XTRkami ma ubrzdia okamžite a hocikde....tak nemám dôvod ich meniť
tie hope a taktiež formula má len o trošku ťažšie kotúče sú síce super priznám sa tiež som konkrétne po formulách poškuloval.....
ale keď si potom uvedomíš že jeden formula kotúč stojí 50€ a jedna ashima 15€....a s mojou hmotnosťou a po roku poriadne odvzdušnenými XTRkami ma ubrzdia okamžite a hocikde....tak nemám dôvod ich meniť
Ani Formula nie sú úplne bez rapotavého zvuku. Mám vyskúšané veľa rotorov. Asi najtichšie boli Kette Siccc. Ale ten strach čo som s nimi zažila
Najkrajšie zostávajú stále Hope v limitovanej edícii Pink
Tam je hlavne problém v brzdách Formula (ak si ich jazdil s nimi). Mala som R1 a tie majú brzdové platničky blízko u seba a tak takmer permanentne cinkali. Oproti Shimano veľmi malá medzera medzi platničkou a rotorom (podobne to mali aj úplne prvé XTR, tuším M975). Neviem si predstaviť čo by som robila keby som ich mala som 180 alebo 203mm kotúčom.
laco
Zdravím, prosím môžte napísať, do akých okuliarov ten klip ide? Prípadne dať i foto, ako v okuliaroch klip sedí? Ja som veľmi, ale ozaj veľmi dlho hľadal niečo spoľahlivé (po niekoľkých čínskych) a skončil som u Bollé Vortex s ich klipom, ale moje skúsenosti nie sú práve ideálne. Ďakujem za odpoveď.
Kristinabrzdy RX s 203 vpredu, 180 vzadu no bola to tragedia. paradoxne viac problemov bolo s tou zadnou. steloval som to po kazdom druhom vyjazde. vpomalych vyjazdoch bajk piskal ako furik. no haMba
Kristinabrzdy RX s 203 vpredu, 180 vzadu no bola to tragedia. paradoxne viac problemov bolo s tou zadnou. steloval som to po kazdom druhom vyjazde. vpomalych vyjazdoch bajk piskal ako furik. no haMba
Tam je hlavne problém v brzdách Formula (ak si ich jazdil s nimi). Mala som R1 a tie majú brzdové platničky blízko u seba a tak takmer permanentne cinkali. Oproti Shimano veľmi malá medzera medzi platničkou a rotorom (podobne to mali aj úplne prvé XTR, tuším M975). Neviem si predstaviť čo by som robila keby som ich mala som 180 alebo 203mm kotúčom.
Keď už sa tu riešia tie kotúče, čo rozumne ľahké a zároveň stále fukčné sa dá zohnať na centerlock?
(Viem iba o formuli, hope pokiaľ viem CL nerobí)
Ĺahké a centerlock nejdú moc dohromady.Pokiaľ nechceš Shimano, Sram robí centerlock https://www.bike24.com/p285346.html. Nemám s nimi osobnú skúsenosť, ale brzdná plocha vypadá dobre.
Ĺahké a centerlock nejdú moc dohromady.Pokiaľ nechceš Shimano, Sram robí centerlock https://www.bike24.com/p285346.html. Nemám s nimi osobnú skúsenosť, ale brzdná plocha vypadá dobre.
ja mam tie Sram ale na 6dier ale som s nimi spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako bolo spomínané v téme galéria našich bajkov...treba vedieť brzdiť.... áno zvuk vydávajú pri brzdení taký rapotavý ale nič hrozné
Každý máme iné predstavy o "brzdení" a "brzdení"
Keď by som chcela ultralight kotúče tak namontujem Scrub
Ani Formula nie sú úplne bez rapotavého zvuku. Mám vyskúšané veľa rotorov. Asi najtichšie boli Kette Siccc. Ale ten strach čo som s nimi zažila
Najkrajšie zostávajú stále Hope v limitovanej edícii Pink
Zdravím, prosím môžte napísať, do akých okuliarov ten klip ide? Prípadne dať i foto, ako v okuliaroch klip sedí? Ja som veľmi, ale ozaj veľmi dlho hľadal niečo spoľahlivé (po niekoľkých čínskych) a skončil som u Bollé Vortex s ich klipom, ale moje skúsenosti nie sú práve ideálne. Ďakujem za odpoveď.
haNba
Keď už sa tu riešia tie kotúče, čo rozumne ľahké a zároveň stále fukčné sa dá zohnať na centerlock?
(Viem iba o formuli, hope pokiaľ viem CL nerobí)
Dik kristina
ja mam tie Sram ale na 6dier ale som s nimi spokojny