zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Ma s tym niekto skusenost? Trva "zalepenie" tych mikrodier aj niekolko dni, alebo mam radsej skusit ine mliecko? Mam http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/schwalbe-doc-blue-professional-500ml-tmel-4434.html a az teraz som sa docital ze to je na duse ci co.
s tym Orange Sealant Endurance nema nikto skúsenosť? nepodarilo sa ho vyskúšať realne ešte?
Že zalepi aj striekačky a flastičky to su zas ko.....ti. použivam ho a davam ho klasika cez ventil a nič sa nedeje zase si niekto nahana biznis:) akurat možem doplniť že od kedy ho dávam lepsie držia kolesa tlak, a menej slzia bocnice.
tie častice majú tak 1mm x 5mm a upchať to dokáže aj otvor v notubes fľaške cez ktorý sa má mlieko liať....nieto tenkú striekačku / ventil...
ten tmel sa naozaj musí nalievať priamo do plášťa
1 pokus
Tmel caffelatex
Continental x - king racesport
Táto kombinácia držala tlak, ale bočnica vydržala len dva výjazdy. Už to tu bolo spomenuté
2 pokus
Tmel Weldtite
Schwalbe rocket ron evo liteskin
Držal tlak len doma, pri zaťažení stále strácal tlak cez bočnice
3 pokus
Tmel no tubes sealant
Mitas Scylla supra
Zatiaľ pri tejto kombinácii spokojnosť.
tie častice majú tak 1mm x 5mm a upchať to dokáže aj otvor v notubes fľaške cez ktorý sa má mlieko liať....nieto tenkú striekačku / ventil...
ten tmel sa naozaj musí nalievať priamo do plášťa
Tak ak to nieje toto Mišo tak potom neviem.
Ja keď som niečo podobne robil tak som nič nevyhadzoval. Len som dolial od oka.